loading
close
SON DAKİKALAR

Guti Yine Yok

Guti Yine Yok
Tarih: 12.02.2012 - 18:12
Kategori: Spor

Carvalhal’in, “Büyük Guti olarak dönmek istiyor” dediği İspanyol futbolcunun Maccabi maçında oynaması da riske girdi.

Beşiktaş, orta sahada sıkıntılarla boğuşurken, takımın yıldız futbolcularından Guti’nin Maccabi Tel Aviv maçında da oynamasının zor olduğu belirlendi. Günlerdir antrenmanlarda yer almayan futbolcunun bu durumu, siyah-beyazlı teknik heyeti sıkıntıya soktu.
Takımın dün sabah basına kapalı gerçekleştirilen idmanına, belindeki ağrılar nedeniyle katılamayan İspanyol oyuncunun ağrılarının dinmemesi durumunda, hafta içindeki maçta forma giyemeyeceği bildirildi. İspanyol futbolcunun yanı sıra, sol dizinde sakatlığı bulunan Atınç da antrenmanda yer almazken, bu oyuncunun çekilen MR sonucunda iç yan bağlarında zorlamaya bağlı olarak ödem tespit edildiği açıklandı. Sol arka adalesinde sertleşme olan Alman futbolcu Fabian Ernst de, dün tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı. Atınç ve Ernst’in tedavisine hemen başlandığı kaydedildi. Beşiktaş, Maccabi Tel Aviv maçı hazırlıklarını bugün yapacakları idmanla sürdürecek.
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal, Eskişehirspor maçının ardından Kaptan Guti ile görüşerek ona izin verdiğini belirtmiş, gerçek Guti olarak sahaya döneceğini belirtmişti. Ancak İspanyol oyuncunun ağrıları bulunduğu için idmanlarda yer almaması, Guti’nin dönüşünün gecikebileceğinin bir işareti olarak görülüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları