loading
close
SON DAKİKALAR

Guti'ye Madrid kapıları kapalı

Guti'ye Madrid kapıları kapalı
Tarih: 11.02.2012 - 21:18
Kategori: Spor

Her türlü teklife açık olduğunu söyleyen 35 yaşındaki Guti'ye, Madrid kenti takımları kapıyı kapattı

Bir İspanyol radyosuna yaptığı açıklamalarda, Madrid’deki çocuklarına yakın olmayı istediğini kaydeden Guti’ye transfer teklif edebileceği söylenen Getafe veya Rayo Vallecano kulüpleri bu iddiaları yalanladı.

Getafe kulübü başkanı Angel Torres, "Guti’nin Getafe’ye gelmesi için hiçbir olasılık yok" dedi. Diğer bir Madrid kenti takımı Rayo Vallecano’nın başkanı Raul Martin Presa da "Rayo’dan hiç kimse Guti ile temasa geçmedi. Nereden geliyor bu iddialar hiçbir fikrim yok" şeklinde konuştu.

Bu arada Guti’nin 14 yıl Real Madrid formasını giymesinden ve bu takımın taraftarı olmasından dolayı, rakip Atletico Madrid’e gidebileceği iddiaları ise kimse tarafından gerçekçi bulunmadı.

Bazı İspanyol gazeteleri, mevcut durumda Guti ile tek ilgilenebilecek kulüplerin Malaga, Villarreal ya da Granada olabileceğini iddia etti.

El Mundo Deportivo gazetesi, eski Beşiktaşlı futbolcunun"klas ve üstün yetenekli" olduğunu belirtip, Guti’nin şu anda parasal konuları ikinci planda düşündüğünü, öncelikle bir İspanyol takımına gitmek istediğini yazdı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları