loading
close
SON DAKİKALAR

Güvençlik güçlerine bombalı tuzak

Güvençlik güçlerine bombalı tuzak
Tarih: 13.02.2012 - 10:04
Kategori: Gündem

Tunceli'de teröristlerin yol kesip korucuları kaçırdığı bölgeye giden güvenlik güçlerine bombalı tuzak kuruldu

Tunceli'de PKK'lı teröristler Pülümür bağlantılı Erzincan karayolunu kesip, geçici köy korucusunu kaçırdı. 

Terörist grubu, çığ tünelinde 2 akaryakıt tankerini de ateşe verip, yolu kapatırken, bazı araçlara de eylem yapmak üzere el koyduğu belirtildi. Tunceli emniyeti, olası eylemlere karşı bütün birimleri uyarıp, alarma geçti.

TÜNELİN İÇİNDE TANKER YAKTILAR

Tunceli'de, PKK'lı teröristler Pülümür bağlantılı Erzincan karayolunu 45'in kilometresinde barikatlarla kesti. Teröristler yoldan geçen araçlardakilere kimlik kontrolü yaparken, aynı zamanda örgüt propagandası da yaptı. Teröristler, iki akaryakıt tankerini de bölgede bulunan bir çığ tüneli içine götürürüp, ateşe vererek yaktı. Tankerlerdeki yangının uzun süre devam ettiği ve tünele büyük zarar verdiği öğrenildi.

Yol kesen PKK'lılar, daha sonra Pülümür İlçesi'nde geçici köy korucusu olduğu belirtilen İsmail Gürbüz'ü yanlarına alarak dağlık alana kaçtı. PKK'lıların karayoluna güvenlik görevlililerinin gelişini engellemek için patlayıcı tuzaklamış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Teröristlerin yol kesmesi üzerine Tunceli-Erzincan karayolu karşılıklı olarak ulaşıma kapandı. Polis, Tunceli çıkışında önlem alarak araçlardaki yolcular üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

PKK'LILAR BAZI ARAÇLARA DA EL KOYDU

Yol kesen terörist grubunun, eylem yapmak için bazı otomobillere el koyduğu ortaya çıktı. Tunceli emniyet müdürlüğünde bütün birimler telsiz anonsu ile uyarılarak, PKK'lılar tarafından kaçırılan araçlar üzerinde hassasiyetle durulması, olası eylemlere karşı önlem alınması istendi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları