loading
close
SON DAKİKALAR

Güvenlikçiye okul önünde kurşun

Güvenlikçiye okul önünde kurşun
Tarih: 29.05.2012 - 20:24
Kategori: Yerel

İstanbul'da bir lisenin güvenlik görevlisi okul önünde tartıştığı iki kişinin silahlı saldırısına uğradı...

Ümraniye’de, Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin güvenlik görevlisi Zülfükar Uzar (27) okul önünde tartıştığı iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Karnından yaralanan Uzar, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.
Olay Necip Fazıl Mahallesi, Dilber Sokak üzerinde meydana geldi. Ümraniye Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Zülfükar Uzar, sabah saatlerinde okul önünde, iki kişiyle, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. İddialara göre Uzar, tartıştığı kişilerden birine tokat attı.

Yaşanan tartışmanın ardından okul önünden uzaklaşan iki kişi, saat 15.00 sıralarında, tekrar okul önüne geldi. Kimliği henüz belirlemeyen kişilerden biri belinden çıkardığı tabancayla, bu sırada okulun karşısındaki bir kafe önünde oturan Zülfükar Uzar’a ateş etmeye başladı. Kurşunlardan biri Uzar’ın karnına isabet etti. Saldırganlar olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Okulun güvenlik görevlisi Zülfükar Uzar, olay yerine gelen ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun ağır olduğu bildirilen Uzar, burada ameliyata alındı. Olayın ardından okul önünde delil toplayan polis, kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışmalara başladı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları