loading
close
SON DAKİKALAR

Güzel anılarla ayrılıyorum

Güzel anılarla ayrılıyorum
Tarih: 12.02.2012 - 15:40
Kategori: Spor

Fenerbahçe'den İngiltere'nin Arsenal takımına transfer olan Andre Santos düzenlediği basın toplantısıyla veda etti. Santos bir ara gözyaşlarını tutamadı.

Güzel anılardan Fenerbahçe'den ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını söyleyerek sözlerine başlayan Andre Santos, "Aynı zamanda buradaki dönemin sonuna geldiğimden de elbette Fenerbahçe taraftarına bir şey söylemek istiyorum. Burada her zaman; içeride, dışarıda, evimden çıktığımda, her yerde mutlaka Fenerbahçe taraftarının yanımızda olduğunu hissettim. Onların varlığı bana ve takımımıza en büyük destekti. Buraya ilk geldiğim günden bu ana kadar bana destek verdikleri için onlara çok çok teşekkür ediyorum. Onlara bu mesajı vermeden elbette buradan gidemezdim" dedi. 

Fenerbahçe'de herkesin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini dile getiren Andre Santos, "
Benim buradan gitmemin nedeni Fenerbahçe'yi sıkıntı vermek değil, gelen iyi bir teklifti. Arsenal'den çok güzel bir teklif geldi. Teklifin, herkesin menfaatine olması ve herkes için uygun olması önemliydi. Gönül isterdi ki Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde oynayabileyim. Ancak hayatta ne olacağı belli olmuyor" şeklinde konuştu. 

"KENDİMİ EVİMDE HİSSETTİĞİM ANLAR EN MUTLU ANLARIMDI"
Türkiye'deki en mutlu ve mutsuz anlarının sorulması üzerine Brezilyalı oyuncu, "Burada kaldığım süreci içerisinde mutlu ve mutsuz anlar oldu. Mutsuz anları hatırlamak istemeyen bir insanım. Burada kendimi evimde hissettiğim anlar en mutlu olduğum anlardı. Buraya transferimi gerçekleştirinler, Fenerbahçe taraftarları, beni burada evimde hissetmeme neden olan herkes gönlümde yer etti. Mutlu anlarım mutksuz anlarımdan çok daha fazlaydı. O yüzden bana ve takımıma emeği geçen herkes özel ve unutulmaz" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'deki en güzel golünün sorulması üzerine "İlk sezonumda Kadıköy'de Sivasspor'a attığım gol benim için en güzel goldü. Geçen sene şampiyonluğa giderken son saniyede Gaziantep'e attığım gol ise en unutulmaz goldü. Golden sonra taraftarın 10 kez üst üste ismimi bağırması benim için unutulmaz. Taraftarın ve stattaki herkesin duyguları unutulmaz bir anım olacak" yanıtını verdi.

"BAŞKANIMIZA SARILIP VEDALAŞMA İMKANI BULAMADIM"
Vedalaşmasıyla ilgili olarak da konuşan Andre Santos, "Şu an gidiyorum, en azından başkanımıza sarılıp vedalaşma imkânı bulamıyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Bana yaptıkları, buranın kapılarını açtığı için, kendisine güç, sabır diliyorum. Umuyorum ki bu anlaşmazlıklar bitecek ve başkanımız kaldığı yerden devam edecektir. Başkanımız dışında Ali Yıldırım, Ali Koç başta olmak üzere bana burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"IŞIĞIYLA BİR ÇOK İNSANI AYDINLATACAK"
Vatandaşı Alex de Souza'ya da değinen Andre Santos şöyle devam etti; "Alex'e burada kaldığım dönemde bana verdiği tüm destek için teşekkür ediyorum. Onun buradaki tüm insanlar için sahip olduğu değer kelimelerle ifade edilmez. Belki de buradaki, ülkedeki herkes için referans olmuş bir insan. Bütün ülkenin sevgisini kazandıysa tırnaklarıyla kazıyarak bu noktaya geldi. Büyük sevgi ve saygıyı hakeden bir insan. Yaşadığımız başarılarda verdiiği destek için teşekkür ediyorum. Attığım gollerde yaptğı paslar için ona teşekkür ediyorum. O buarda kaldığı sürece ışığıyla bir çok insanı aydınlatacaktır."

Takımın diğer oyuncularına da teker teker teşekkür eden Andre Santos, "Sadece yabancılar değil, bana büyük desteği olan bütün Türk oyunculara verdikleri bütün emekler için çok çok teşekkür etmek istiyorum. Emeği geçmiş kişilerken hocamız Aykut Kocaman'a Kendisi beni Brezilya'ya kadar gelip transfer eden kişilerden biri. Benim daha iyi gitmem için verdiği emekler için çok çok teşekker üdiyorum. Umuyorum bundan sonra Fenerbahçe'deki kariyeri boyunca başarılarda onun da payı olacaktır" diye sözlerini bitirdi.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları