loading
close
SON DAKİKALAR

Hacaloğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na Facebook'dan sitem

Hacaloğlu'ndan, Kılıçdaroğlu'na Facebook'dan sitem
Tarih: 12.02.2012 - 02:34
Kategori: Siyaset

Size ulaşabilmek de mümkün değil. Bu nedenle güncel konuda görüşlerimi FACEBOOK üzerinden iletiyorum.

CHP’nin eski yöneticilerinden Algan Hacaloğlu ulaşamadığı Kemal Kılıçdaroğlu’na Facebook üzerinden önerilerini yayınlıyor. İstanbulgercegi.com haber sitesi olarak Facebook sayfasındaki yazıyı aynen yayınlıyoruz…

Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu;
Parti ve Meclis görevlerinden ayrıldığımdan beri hiç görüşmedik. Ne siz hiç aradınız, arattınız, ne herhangi bir Parti Görevi verdiniz. Size ulaşabilmek de mümkün değil. Bu nedenle güncel konuda görüşlerimi FACEBOOK üzerinden iletiyorum.

Saygılarımla.

Sayın Genel Başkan; Bugün Vatan gazetesinde emekli milletvekili maaşlarına Meclis’te yapılan yüzde yüzlük artış için “ETİK DEĞİL” demişsiniz... Yani, tüm emekliler kıvranırken 2200 milletvekili emeklisine yapılan zam ADİL değil demek istemişsiniz. BU KONUDA ÇOK HAKLISINIZ... Emekliler açlık ücretlerine mahkum edilmiş halde. Hepsinin maaşlarının hızla artırılması lazım. Asgari ücretin hızla insanca yaşam düzeylerine çıkartılması lazım.

Ancak Size Birkaç Sorum Olacak:
1.- Seçimlerden evvel söz verdiğiniz halde bugüne kadar Siyasi Etik Yasa Teklifini Ne Diye Meclis Başkanlığınan Verditmediniz, Vermediniz.
2.- Seçimlerin üzerinden 6 ay geçtiği halde ne diye Chp Milletvekillerinin Mal Varlıklarını, Gelir Kaynaklarını Kamuoyuna Açıklamalarını Sağlamadınız, Sağlıyamadınız.
3.- Önergeyi imzalayan CHP Bolu Milletvekili Özcan, önergeyi imzalaması için Yardımcınız CHP Grup Başkanvekili HAMZAÇEBİ’nin kendisini Meclis’e çağıdığını ve “Gruplar arasında anlaştık” diyerek, kendisine önergeyi imzalama görevi verdiğini, “sen emekli değilsin sana tepki olmaz dediğini” söylemiş; bu durumda AKİF HAMZAÇEBİ’yi de (yani yardımcınızı da) Disiplin Kuruluna sevk edecek misiniz.
4.- Madem CHP Grubu olarak karşıydınız, ne diye önerge Meclis’te oylanırken CHP milletvekilleri Genel Kurul Salonuna girmediler, ne diye red oyu kullanmadılar; ÖZCAN’ın Disiplin Kuruluna sevk edileceğine açıklayan Sn. Gürsel TEKİN kendisi ne diye Genel Kurula girip HAYIR oyu kullanmadı.
CHP’liler İçin Siyaset Bir Sürekli Erdemlilik Ve Tutarlılık Alanıdır. Bunu Kollamak Her Üyenin Öncelikli Görevidir.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları