loading
close
SON DAKİKALAR

Hadise'den Nur Yerlitaş'a tepki: 'Özel hayatımı anlatmak sizin haddinize mi?'

Hadise'den Nur Yerlitaş'a tepki: 'Özel hayatımı anlatmak sizin haddinize mi?'
Tarih: 27.07.2018 - 12:43
Kategori: Magazin

Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğini bağlandığı bir canlı yayında anlatan modacı Nur Yerlitaş’a "Benim ve ailemin özel durumunu bir programa bağlanıp anlatmak sizin haddinize mi? Size özel hayatımı konuşma hakkını kim veriyor!” diyerek tepki gösterdi....

Ünlü şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün, uyku ilacı içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. İntihar iddialarının ardından açıklama yapan Hadise'nin basın danışmanı, "Hadise'nin annesi intihar etmedi. Gıda zehirlenmesi nedeniyle 15 gün önce hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından da taburcu oldu" demişti. Ancak acı gerçek ortaya çıktı.

'2. Sayfa' programı, Hadise'nin annesinin veda mektubunu ortaya çıkardı. Gülnihal Açıkgöz, mektubunda kızlarına sitem ederek , "Ne kötüdür ki, ne kardeşlerden ne de evlatlardan yüzüm gülmedi. Allah sizleri güldürsün" diyor.

Beyaz TV'nin magazin programına telefonla bağlanan modacı Nur Yerlitaş, zehirlenme iddialarını yalanlar nitelikte açıklamalarda bulundu. Yerlitaş, "O gece bana bir telefon geldi. Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunduğunu ve Şişli Etfal Hastanesi’nde yoğun bakımda olduğu söylendi. Ben özel bir hastaneye Gülnihal Açıkgöz’ün transferi için aracı oldum” dedi.

HADİSE'DEN NUR YERLİTAŞ'A TEPKİ

Hadise, annesinin intihara teşebbüs ettiği gece doktor tavsiyesi için aranılan modacı Nur Yerlitaş’ı yerden yere vurdu.

Instagram’dan açıklama yapan Hadise kendisine “Bana teşekkür edebilirdiniz sizi ayıplıyorum” mesajı atan Yerlitaş için sert ifadeler kullandı:

“Ben bu kişinin doktor konusunda yardımcı olduğunu sonra öğrendim ve aradım, teşekkür ettim... O mesajı attığınız için, üstüne benim özelimi tüm Türkiye ile paylaştığınız için; özür dilemesi gereken sizsiniz. Benim ve ailemin özel durumunu bir programa bağlanıp anlatmak sizin haddinize mi? Size özel hayatımı konuşma hakkını kim veriyor!”

Hadise'nin açıklaması şöyle:

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları