loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 21.06.2016 - 17:16
Kategori: Astroloji

Haftalık yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun haftalık yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize mutlu günler. Sevgi ile kalın...

Haftalık yorumlarınızı okurken, yükselen burcunuzun haftalık yorumunu da mutlaka okumalısınız. Hepinize mutlu günler. Sevgi ile kalın...

Koç Burcu 

Aileniz ve evinizle daha çok ilgilenebilirsiniz

Hafta başında Güneş Yengeç burcuna ilerliyor ve kendinizi ev hayatınız, ailenizle ilgili daha motive hissetmeye başlıyorsunuz. Evinizle ilgilenebilir, dekorasyon işlerine girişebilir, ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Mutfakla, yemeklerle, sofrayla, beslenme konularıyla çok daha içiçe olabilirsiniz. Su burcu Yengeç'te yoğunlaşan gezegenler duygusal yönlerinizi, hassasiyetlerinizi, şefkat, merhamet ve acıma duygularınızı daha çok öne çıkarabilir. Ayrıca hemen hafta başında Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Son derecede meydana gelen bu dolunay uzak yolculuklar, yurt dışı, yabancılarla ilgili konularda bazı sıkıntıları su yüzüne çıkarabilir. Ancak ilişkilerinizi güzel yönetmeniz sayesinde bu durumların üstesinden gelebilirsiniz.

Boğa Burcu 

İletişim ve ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz fırsatlar var

Haftaya başlarken Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor hemen hafta başında. Hayata, insanlara güvenle ilgili problemleri çözmeniz gerektiğini hatırlatabilir bu dolunay size. Ayrıca ortak maddi konularda eşiniz, ortağınız, sevgilinizle ilgili sıkıntıları empati, şefkat ve anlayış gibi duygularınızın üzerine giderek çözmeniz mümkün. Dolunayın hemen ardından Güneş Yengeç burcuna ilerliyor. Bu geçiş duygusal hassasiyetlerinizi artırırken hemen her şeyi daha derin algılayabilir, aşk ve ilişkilerde daha hassas ve anlayışlı olabilir, lider özelliklerinizi daha çok ortaya koyabilirsiniz. Bunları yapmak için kendinizi motive ve hevesli de hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi geliştirebileceğiniz fırsatlarla dolu sosyal bir hafta sizi bekliyor.

İkizler Burcu 

Para ve iş konularında aktif olabilirsiniz

Haftaya farkındalığınızı artırabilecek, yoğun duygular hissettirebilecek bir dolunayla başlıyoruz. Karşıt burcunuz Yay'da gerçekleşecek olan dolunay ikili ilişkilere vurgu yapıyor. Karşılıklı iletişim, denge, huzur, uyum arayışı ve bunların eksikliğinden kaynaklanabilecek yetersizlik duyguları dolunayın sizin için ana temaları olabilir. Ancak son derecede gerçekleşen dolunay his ve sezgilerinizi öyle keskin ve kuvvetli yapabilir ki her şeyi çok açık ve net olarak da görebilirsiniz. Haftanın bir diğer önemli olayı Yengeç burcuna ilerleyen Güneş. Para ve iş konularında şansınızın, kısmetlerin artmasıyla birlikte yeni girişimlerde bulunabilir, keyif aldığınız alışverişler yapabilir, güzel giysi ve eşyalara para harcayabilirsiniz.

Yengeç Burcu 

İkili ve çifte durumlardan çok şey öğrenebilirsiniz

Haftaya Yay burcundaki Dolunay ile başlıyoruz. Bu Dolunay zamanı çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir. Bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız. Kötü bir takım alışkanlıkları bu hafta bırakabilirsiniz. Bir de bu hafta Güneş artık burcunuza geçiş yapacak ve bir ay boyunca kalacak. Süper güç ve motivasyon verecek. Adeta bütün projektörlerin üzerinize çevrilmesine neden olacak. Yeni başlangıçlar, girişimler, güçlü atılımlar yapmak için süper bir sürece giriş yapacaksınız. Sıkıntılı, endişeli, dertli süreç sona ermiş olacak sizler için. Bu hafta Jüpiter/Plüton etkileşimi ile; bu hafta çok önemli, size güç kazandıracak anlaşmalar, sözleşmeler söz konusu olabilir. İletişim, satış, pazarlama, reklamla ilgili konularda yeni stratejiler ve hedefler belirleyebilirsiniz. Güç kazanabilirsiniz. Bu konularda rahatlıkla başarı ve maddi kazanç elde edebileceksiniz.

Aslan Burcu 

Ruhsal uyum arıyorsunuz

Haftanın hemen başında Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Son derecelerde gerçekleşecek olan bu dolunay aşk hayatınız açısından önemli olabilir. Zira daha önceden gözünüzü kapamış olabileceğiniz ya da bir şekilde göremediğiniz aşk yaşamınızı ilgilendiren bazı durumlar karşınıza tüm netliği ve çıplaklığıyla çıkabilir. Öyle ki bu berraklık karşısında yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Dolunay ilişkilere vurgu yaparken anahtarın daha fazla empati, anlayış, merhamet ve şefkatte olduğuna dikkat çekiyor. Hemen ardından Güneş Yengeç burcuna ilerliyor ve ev ve aileye yönelik, kapalı kalan, ortaya pek çıkamayan, bilinçaltınızdaki bazı konulara ve hassasiyetlere vurgu yapıyor. Maneviyatınızı, ruhsal yönlerinizi daha çok ortaya çıkarma isteğiniz artabilir, kendinizi mistik ve spiritüel konular içinde çok daha rahat ve motive hissedebilirsiniz.

Başak Burcu 

Arkadaşlarınızla daha sık bir araya gelebilirsiniz

Haftanın hemen başında Yay burcundaki ardarda dolunayların ikincisini yaşıyoruz ve son derecede gerçekleşen bu dolunay bizi gerçeklerle daha fazla yüz yüze getiriyor. Özellikle ev ve aileyle ilgili bir konu gündeminize gelebilir, bu konu sizi sıkıntıya soksa da ilişkilerinizi özellikle ailenizle olanları yöneterek üstesinden gelebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek, dalgınlığınıza gelecek konulara dikkat etmelisiniz. Haftanın bir diğer gelişmesi Yengeç burcuna ilerleyen Güneş. Sosyal konularda, arkadaşlık ilişkilerinizi geliştirme konusunda kendinizi daha motive hissedebilir, arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, birlikte sorunlara ortak çözümler geliştirmeye çalışabilirsiniz. Dernek, vakıf gibi kuruluşlarda olan çalışmalarınız artarken sosyal yardımlaşma ve sorumluluk bilinciniz daha da yükselebilir. Geleceğe daha umutla bakmak vizyonunuzu daha da geliştirmenize ön ayak olabilir.

Terazi Burcu 

Kariyerinizle ilgili motivasyonunuz artıyor

Haftanın hemen ilk günü Yay burcunda bir dolunay meydana geliyor. Farkındalığımızın yükseldiği, gerçekleri daha açık ve net şekilde gördüğümüz zamanlar olan dolunay zamanında yakın çevreniz, kardeşleriniz veya komşularınızla ilgili gelişen bir olay gerçekleri daha açık ve berrak şekilde görmenizi sağlayabilir. Son derecede gelişen dolunay özellikle iletişimle ilgili sıkıntılı durumların gelişebileceğine işaret ediyor, ayrıca yol ve yolculuklarla ilgili de dikkatli olmanız gerekebilir. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi 21 Haziran'da Yengeç burcuna ilerleyen Güneş. İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili gelişmeler birbirini takip ederken bu alanda cesaretinizi sergileyebilir, kendinizi gösterebilirsiniz. Yeni iş teklifleri, terfi konuları gündeme gelebilir, takdir ve beğeni toplayabilirsiniz. Kendinizi plan, program ve organizasyon yapma konusunda motive hissedebilirsiniz.

Akrep Burcu 

Seyahatlere hazırsınız

Haftanın şüphesiz en önemli gelişmesi Yay burcunda gerçekleşen dolunay. Son derecelerde gerçekleşen dolunay iş ve para konularında bazı endişe ve sıkıntılara işaret ediyor olabilir. Paranızın hesabını iyi yapmak, hesap hataları, aldanma, yanılma ve aldatılma gibi durumlara dikkat etmek gerekebilir sizin açınızdan. Gizli kalan durumlar karşısında güçlü sezgilerinize güvenebilirsiniz. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi de Yengeç burcuna ilerleyen Güneş. Seyahat konularında kendinizi çok daha motive hissedebilirsiniz. Sınırlarınızı genişletmek, uzaklara gitmek, yeni kişiler ve yerler tanımak ve görmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişim adına yakaladığınız fırsatları değerlendirebilirsiniz, yeni bir eğitim veya öğrenim alanı söz konusu olabilir. Hafta duygusal anlamda biraz yoğun ve sıkıntılı başlasa da zaman ilerledikçe bulutlar dağılıyor, sabırlı olmalısınız.

Yay Burcu 

Kendinizi ve hayatınızı dönüştürmek istiyorsunuz

Haftanın hemen başında burcunuzun son derecesinde meydana gelen dolunay kendinize daha iyi bakmanız, sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğine işaret ediyor. İhmal ettiğiniz, dikkatinizden, gözünüzden kaçan, görmezden geldiğiniz konular olabilir, kendinize hak ettiğiniz özeni göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla, sosyal grup ve çevrenizle ilgili konular gündeminize gelebilir, duygularınızı kendinize sakladığınız kadar başkalarıyla da paylaşabilmelisiniz. Kendinizle ilgili bazı gerçekleri daha net görebilirsiniz. 21 Haziran’da Yengeç burcuna ilerleyen Güneş aslında tam da bu noktaya dikkat çekiyor. Kendinizi dönüştürmek, yaşamınızda beyaz ve yeni bir sayfa açmak adına adımlar atmak ve harekete geçmek isteyebilirsiniz. Başkalarından özellikle güçlü erkek figürlerden destek görebilirsiniz. Alacağınız bu maddi ve manevi destekle kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir dönem başlıyor. Hafta sıkıntılı başlasa da bunu yönetebilmek elinizde olacak.

Oğlak Burcu 

İkili ilişkileriniz, evliliğiniz ve birlikteliğinizle ilgili güzel gelişmeler söz konusu

Haftanın en önemli olaylarından biri Yay burcunun son derecelerinde gerçekleşen dolunay. Kontrolünüzün tamamen dışında gelişen, sizi seyirci, izleyici durumunda bırakan ancak bir o kadar da bilinçaltınızı, ruhsal dünyanızı tetikleyip hareket geçiren bir olay aniden ve beklenmedik bir şekilde gündeminizin tepesine oturabilir. Sıkıntılı geçecek olan dolunayın zor tarafı elinizin kolunuzun bağlı olması. Ancak eşinizden, sevgilinizden göreceğiniz destekle ve iyi bir iletişim yolu oluşturarak bu sıkıntının üstesinden gelebilirsiniz. Güzel gelişmelere de bu noktadan devam edelim. Karşıt burcunuz Yengeç'e ilerleyen Güneş sizi özellikle ilişki ve iletişim kurmak, ortaklıklar konusunda destekliyor. Kendinizi birlikteliğiniz, evlililiğiniz, mevcut ilişkiniz konusunda oldukça motive hissedebilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa bu dönemde karşınıza çıkan birine açılabilir, birlikteliğinizin temellerini atabilirsiniz.

Kova Burcu 

Sağlığınızla ilgili çok şey yapabilirsiniz

Hafta başında Yay burcunda gerçekleşen dolunay sosyal konular ve arkadaşlık ilişkilerinizle ilgili duyarlılığınızı ve hassasiyetinizi artırıyor. Son derecelerde meydana gelen dolunay ani ve beklenmedik şekilde gelişebilecek sosyal temalı konulara da işaret ediyor. Sezgileriniz güçlüyken gerçekleri daha net görebilir, doğru değerlendirmeler yapabilirsiniz. Bir arkadaşlığınızla ilgili karar vermeniz gerekebilir, bu bir sonlandırma veya devam kararı olabilir. Haftanın bir diğer gelişmesi de Yengeç burcuna ilerleyen Güneş. Özellikle sağlıkla ilgili konularda daha aktif olabilirsiniz. Sözgelimi bir konuyu merak ediyorsanız, bir uzmana danışabilir, daha fazla bilgi alabilir, herhangi bir rahatsızlığınız veya sağlığınızla ilgili bir konu hakkında tedbirler alabilirsiniz. Yeni bir diyet, beslenme, spor v e aktivite programına başlayabilirsiniz. Temizlik, hijyen, detoks gibi konular gündeminizin ana maddeleri olurken fiziksel ve ruhsal arınma içinde olmak isteyebilirsiniz.

Balık Burcu 

Aşk dünyanız canlanıyor

Haftanın en önemli olayı hemen hafta başında Yay burcunda ikinci kez meydana gelen dolunay. 29 derecede yani İkizler ve Yay ekseninin son derecesinde meydana gelen bu dolunay içinde bulunduğunuz aileniz, kökleriniz, yurdunuzla ilgili ruhsal anlamda ağırlık veren bir konuya işaret ediyor olabilir. Farkında olun veya olmayın bir süredir içinizde biriktirmiş olduğunuz duyguların ani ve beklenmedik şekilde sizi rahatsız etmesiyle de hissedebilirsiniz dolunayı ancak temelinde hep özünüzle ilgili durumlar olabilir. Sosyalleşmek, arkadaşlarınızla birlikte olmak ve duygularınızı onlarla paylaşmak ilerleyen günlerde dolunayın bu sıkıntılı etkilerini hafifletecektir. Haftanın bir diğer gelişmesi de Güneş'in Yengeç burcuna ilerlemesi ki bu geçiş kendinizi toparlamanıza yardımcı olabilir ve özgüveninizi, cesaretinizi artırabilir. Hayata karşı daha ne istediğini bilen ve daha kendinden emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Aşkınız, sevgiliniz, sevdiklerinizle daha fazla birlikte olmak isteyebilir, onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Pınar Atmaca

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları