loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 27.06.2016 - 12:00
Kategori: Astroloji

27 Haziran - 3 Temmuz haftasına ait haftalık burç yorumları ile burcunuz size neler söylüyor?

27 Haziran - 3 Temmuz haftasına ait haftalık burç yorumları ile burcunuz size neler söylüyor?

Koç Burcu

Cesaretiniz yerine geliyor

Haftanın hiç şüphesiz en önemli gelişmesi 30 Haziran’da düze dönecek olan Mars. Bu tarihten itibaren girişimlerinize, yapmak istediklerinize ağırlık verebilirsiniz. Cesaretiniz yerine geliyor, özgüveniniz artıyor. Sizden gizlenmeye çalışılan, kapalı kalmış konuların üzerine korkusuzca gidebilirsiniz. Özellikle ortak paralarla, yatırımlarla ilgili konular varsa, bu konularda insiyatif almaktan kaçınmayacaksınız. Kendinizi güçlü hissedecek ve gücünüzü de başkalarına hissettirebileceksiniz. Aynı gün Merkür de Yengeç burcuna ilerleyeerek aile içi iletişimi hızlandırıyor olacak. Ailenizle, anne ve babanızla daha sık görüşebilir, konuşabilirsiniz. Evinizde sürekli bir hareketlilik, iletişim söz konusu olabilir. Duygularınızı ifade etmekte zorlanmayacaksınız, bu hafta sizin sözünüz geçecek.

Boğa Burcu 

Beğendiğiniz kişiye açılabilirsiniz

Haftanın en önemli gelişmesi uzun bir süredir geri gitmekte olan sizi özellikle ikili ilişkiler konusunda yıpratmış olan Mars'ın düz hareketine dönmesi. Eşinizle, sevgilinizle, ortağınızla çözüm bulamadığınız ve uzadıkça uzayan ve bir türlü halledilemeyen konulara birlikte eğilebilir ve çözüm yolları bulacak şekilde çalışabilir, üzerlerinde durabilirsiniz. İlişki kurmak konusunda aktif ve girişken de olabilirsiniz. Dolayısıyla bir ilişkiniz yoksa karşınızdaki beğendiğiniz kişiye açılabilir ve bu ilişki için ilk adımı atan kişi olabilirsiniz. Aynı anda Merkür de Yengeç burcuna ilerleyerek hayatınıza daha fazla esneklik, uyum sağlama ve iletişim katabilir. Yakın çevreniz, komşularınız ve iş arkadaşlarınızla daha fazla görüşme halinde olabilirsiniz. Özellikle Ay'ın burcunuzda ilerlediği hafta ortasında hayatınızın kontrolü daha fazla elinizde olabilir.

İkizler Burcu

Gündelik karmaşanız diniyor

Bu hafta düz hareketine dönen Mars bir süredir bir kaosa dönmüş olabilecek gündelik yaşamınızı ve iş ve çalışma ortamınızı 30 Haziran’dan itibaren rahatlatmaya başlıyor. Hayatınızı, günlük rutininizi biraz daha düzene koyabilir, işler ve detaylar konusunda daha aktif, dikkatli, titiz davranabilirsiniz. Aynı tarihte Yengeç burcuna ilerleyen burcunuzun yöneticisi Merkür size daha fazla empati, anlayış, vicdan ve merhamet kazandırıyor olabilir. Bu durum özellikle iş ve para konularında daha rahat ve kolay bir iletişim kurmanızı, daha hızlı, çevik ve akıllı hareket etmenizi ve çevrenizdekilerle bağınızı daha da kuvvetlendirmenizi sağlayabilir. Ay'ın burcunuzda ilerleyeceği hafta sonunda ise kendinizi gösterme ve ortaya koyma fırsatlarını daha kolay yakalayabilir, cesur ve girişken davranabilirsiniz.

Yengeç Burcu

İletişim hız kazanıyor

Merkür’ün burcunuza geçişi ile beraber hayatınızda iletişim, düşünce, bilgi alışverişi, anlaşmalar, sözleşmeler gibi konulara hız verecektir.Yalnız önemli bir takım kararlar verirken veya imza atarken daha duygularınıza göre davranabilirsiniz. Ailenizle önemli konuşmalar yapabilir, önemli kararlar verebilirsiniz. Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Bu hafta yaşamınızı güzelleştirmek veya kendinizi güzelleştirmek adına girişimlerde bulunmak için harika bir hafta.Eğer yalnız iseniz sizden mesafe olarak uzakta olan bir ile romantik yakınlaşmalarınız olabilir. Kişisel hobilerinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Bu hafta sanatsal aktivitelerde başarı haftasına dönüşebilir sizin için. Ya da bu konularda eğitime başlayabilirsiniz.

Aslan Burcu

Mistik bir yolculuğa hazır olun

Bu hafta uzun bir süredir geri hareketini sürdüren Mars düze dönüyor. Özellikle aile ve ev yaşantınızda bazı zorlukların aşılması, problemlerin çözülmesiyle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Ailenizle ilgili yapmanız gerekenler için hareket geçebilirsiniz. Evinizde tadilatlar, işler yapabilirsiniz. İşinizi eve taşıyabilir ve bu alanda oldukça aktif olabilirsiniz. Aynı tarihte Merkür de Yengeç burcuna ilerliyor. Genel olarak aileniz ve eviniz için daha fazla koşuşturma, hareket ve iletişime dikkat çekerken aslında tüm bu hareketliliğin manevi boyutta da gerçekleşeceğini söylemek mümkün. Zira aslında aile ve yuvanıza odaklanmak sizi geçmişe, köklerinize, bilinçaltınızda yatanlara çok daha fazla çekebilir. Burada neler olup bittiğini merak ettikçe de özünüzü, sizi siz yapan şeyleri ve ruhunuzu daha iyi anlayabilirsiniz. Mistik bir yolculuğa hazır olun.

Başak Burcu

İletişim kapılarınız açılıyor

Haftanın şüphesiz en önemli gelişmesi uzun süredir geri hareket eden ve çalışma ve uğraşlarımıza sekte vuran Mars’ın 30 Haziran’da düze dönmesi. Özellikle iletişim konusunda artık çok daha rahat ve açık olabilir, kendinizden emin ve güvenli bir şekilde hareket edebilir, iletişim kanallarınızı artırabilir, iletişim yollarınızı genişletebilirsiniz. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, iş arkadaşlarınızla, komşularınızla olan ilişkilerinizde aktif bir rol üstlenebilirsiniz. Aynı tarihlerde Merkür de Yengeç burcuna ilerleyerek hızınızı biraz yavaşlatıyor, duyguları ve duygusal yaklaşımları ön plana çıkarıyor. Belki biraz daha yavaş iletişim kurabilirsiniz, sözler yerine gözler ve duygular konuşabilir ama karşınızdaki kişiyi tanımak adına alan tanıyabilir, onu çok daha iyi anlayabilir, sıkı bir empati kurabilirsiniz.

Terazi Burcu

Çalışmanızın karşılığını görebilirsiniz

Mars’ın bu hafta ayın 20’unda düz hareketine dönmesiyle birlikte her şeyden önce psikolojik anlamda rahatlıyorsunuz zira bu retroda uzunca bir süredir çeşitli krizlerle ortaya çıkan durumlar sona eriyor. Artık biraz daha sakin ve derin ve yoğun duygulara kapılmadan etrafınızdaki olay ve kişileri değerlendirebilirsiniz. Mars'ın düze dönmesiyle birlikte iş ve para konularında ve özellikle ortak yatırım ve girişimlerde de daha verimli bir dönem başlıyor. En azından attığınız adımların, yaptığınız çalışmaların karşılığını daha kolay alabilirsiniz. Aynı tarihte Merkür de Yengeç burcuna ilerliyor ve iş hayatınızı ve kariyerinizi daha hareketli kılıyor. İş görüşmelerinizi, toplantılarınızı hızlandırabilirsiniz. Üst düzey kişilerle toplantılar yapabilir, kariyeriniz ve bunun planlama yönünde düşünebilir, iş arkadaşlarınızla bir araya gelerek sohbetler yapabilirsiniz. Geleceğe yönelik hedeflerinize ilişkin pek çok fikir geliştirebileceğiniz, başkalarıyla konuşabileceğiniz bir dönem olabilir.

Akrep Burcu 

Daha rahat ve keyiflisiniz

Hafta sizin adınıza oldukça güzel gelişmelerle başlıyor. Her şeyden önce burcunuzdaki Mars düze dönerek pek çok konuda sizi rahatlatıyor. Uzunca bir süredir geri gitmekte olan Mars gerek sizle gerekse çevrenizle ilgili sağlık başta olmak üzere pek çok soruna yol açmış olabilir. Bu sorunların birer ikişer ortadan kalkmasıyla birlikte daha rahat ve keyifli bir döneme adım atıyorsunuz. Girişimlerinize hız verebilir, daha cesur ve aktif olabilirsiniz. Gücünüzü ve enerjinizi yeniden geri kazanıyorsunuz. Aynı tarihte Merkür'ün de Yengeç burcuna ilerlemesiyle birlikte bulunduğunuz ortamdan uzaklaşma, gezme, seyahat etme fırsatları yakalayabilirsiniz. Yabancı kişilerle tanışabilir, yeni kültür ve yerler tanıyabilir, yeni düşünceler geliştirebilirsiniz. Kişisel gelişim, öğrenme ve eğitim adına iletişiminiz artacağı, merak duygunuzun yüksek olacağı bir dönem başlıyor.

Yay Burcu

Kontrol dışı karmaşa diniyor

Haftanın hiç şüphesiz en önemli gelişmesi uzun bir süredir geri giden Mars’ın düze dönmesi olacak. Kontrolünüz dışında gelişen, müdahale etme şansınızın olmadığı karmaşa, kaos yaratan durumların sona ermesi ve ortamın biraz olsun dinginleşmesiyle birlikte her şeyden önce kendinizi ruhsal anlamda rahatlamış hissedebilirsiniz. Bu dönemde kendi içinize biraz daha dönme söz konusu olabilir, ruhsal ve spiritüel gelişiminize katkısı olacak aktiviteler yapabilirsiniz. Ayrıca kapalı ortamlarda, kalabalık yerlerde daha fazla işiniz, uğraşınız olabilir. Haftanın bir diğer gelişmesi ise Yengeç burcuna ilerleyen Merkür. Gizemli konulara merak salabilirsiniz, olaylardan, kişilerden derin anlamlar çıkarabilirsiniz. Psikolojik, psişik konulara merak salabilir, bu alanlarda kitaplar okuyabilirsiniz. Hayata daha derin, anlamlı gözlerle bakmak isteyeceksiniz.

Oğlak Burcu

Aktif bir sosyal yaşam sizi bekliyor

Uzun süredir Akrep burcunda gerileyen Mars nihayet bu hafta düze dönüyor. Sosyal konularda, arkadaşlık ilişkilerinizde insiyatifi yeniden elinize alabilirsiniz. Her şeyden önce arkadaş gruplarınızda daha aktif olabilir, sosyal çalışmalara katılabilir ve destek verebilir, toplantı, davet ve organizasyonlar düzenleyebilir ve bunlara katılabilirsiniz. Haftanın bir diğer gelişmesi ise Yengeç burcuna ilerleyen Merkür. İkili ilişkiler yönünden oldukça hareketli ve aktif bir döneme girebilirsiniz. İletişiminiz daha da artabilir, evlilik, ortaklık ve birlikteliklerde daha esnek, uyumlu davranabilirsiniz. Bu dönem birilerine akıl danışmak, uzman kişilerden bilgi ve görüş almak açısından da oldukça verimli olabilir.

Kova Burcu

Kariyerinizde artık ipler sizin elinizde

Haftanın şüphesiz en önemli gelişmesi uzun bir süredir Akrep burcunda gerileyen Mars'ın düz hareketine dönmesi. İş ve kariyerinizle ilgili konuların biraz daha yola ve düzene girmesiyle birlikte siz de artık bu alanda gücü ve insiyatifi elinize alabilirsiniz. Daha cesur, aktif ve girişken olabilir, kariyer planlarınız konusunda harekete geçebilirsiniz. Hedeflerinizi gözden geçirebilir ve yeni hedefler belirleyebilir, bu hedefler üzerine adımlar atabilirsiniz. Haftanın bir diğer önemli gelişmesi de Yengeç burcuna ilerleyen Merkür. İş ve çalışma ortamınızda daha esnek, hareketli, uyumlu davranabilir, iletişim kapılarınızı ardına kadar açabilirsiniz. Ayrıca günlük hayatınızdaki koşuşturma artabilir, detaylar önem kazanabilir. Temizlik, hijyen, sağlık, detoks, arınma, bakım kürleri ve terapiler hakkında daha fazla öğrenmek ve bilgilerinizi derinleştirmek isteyebilirsiniz. Şifa ve şifacılık konusunda yeni deneyimler kazanabilirsiniz.

Balık Burcu

Uzun yolculuklar için harekete geçebilirsiniz

Haftanın önemli gelişmesi düze dönen Mars. Uzunca bir süredir geri gitmekte olan Mars yurt dışı, yabancılarla ilgili konular, seyahatlerle ilgili bir çok problem çıkarmış olabilir. Bu problemlerin sona ermesinin ardından artık uzak yollar, yolculuklar, yeni keşifler ve yeni öğrenim ve deneyimler konusunda insiyatifi elinize alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Uzunca bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yabancılarla ve yurt dışıyla ilgili girişimleriniz olabilir. Aynı tarihte Merkür de Yengeç burcuna ilerliyor. Bu geçişle birlikte kişisel zevk ve meraklarınızla, hobilerinizle daha fazla ilgilenebilir, hobi grupları içinde yer alabilir, aynı zevkleri paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinizle, sevgilinizle ve çocuklarınızla daha sıkı ve yakın bir iletişim içinde olabilirsiniz.


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları