loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumları

Haftalık burç yorumları
Tarih: 03.10.2016 - 11:16
Kategori: Astroloji

3 - 9 Ekim haftalık burç yorumlarınız...

Koç

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti ve önemli olumsuz açıları nedeni ile zor bir süreç geçirebilirsiniz. Öncelikle sağlığınıza diğer zamanlara oranla daha fazla dikkat etmeniz gerekmektedir. İçsel sıkıntılarınız artabilir ve hassaslaşan sinirler baş ağrılarına neden olabilir. Migren ve sinüzit sorunları olanlar daha fazla önlem almaya çalışarak sorunları aza indirmelidir. Mesleki konularda hırslandınız fakat aynı hırsı rakipleriniz de taşıyor. Önünüze taş koymak için ellerinden geleni yapacaklar. Siz de ceza kesmekten geri kalmayacaksınız. Cesaretiniz sınır tanımıyor fakat yinede kendinizi biraz frenlemeye çalışmalısınız. Aksi takdirde cesaret yerini öfkeye bırakabilir ve etrafınızda bulunan herkese de yansıyarak tartışmalı ortamların mimarı olabilirsiniz. Partneriniz de uzun zamandır içinde biriktirdiği her şeyi ortaya dökerek kırıcı olabilir. Onu dinlemeye çalışmalı ve ilginizi esirgememelisiniz. Başına buyruk ve kendinizi sürekli haklı gören tavırlarınız ilişkinize zarar vermekten başka işe yaramayacak.  

Boğa

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti size şans ve bereket getirecek. Birçok sorununuzu halledebileceğiniz gibi sağlık olarak da hızla güçleniyorsunuz. Halledemeyeceğinizi tür konuyu bu süreçte ele almaya çalışmalısınız. Problemlere kolay çözümler üretebileceksiniz. Karşınıza çıkan olayların artılarını ve eksilerini hesaplayacak ve hata yapmayacaksınız. İlişkiniz dahi her konuda kontrol elinizde olacak. Fakat bunu yaparken adalete önem verecek ve partnerinizi incitmeye çalışacaksınız. Evinizde huzuru sağlamak adına gayet müşfiksiniz. Artık savaşmak yerine uzlaşma sağlamaya çalışıyorsunuz. Partneriniz özellikle ailesi ile yaşadığı bazı sorunları eve getirerek asık suratlı davransa bile siz tartışmaların oluşmaması için elinizden geleni yapacaksınız. Hafta ortası eşinizde alacağı güzel haberler sayesinde mutluluğunu sizinle paylaşacak ve birlikte güzel anlar geçireceksiniz. Geçmiş yıllarda yaşadığınız tüm sorunları geride bırakmanın huzuru içinde olacaksınız. Her anlamda yenileniyor ve gelişiyorsunuz.

Ikizler

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti ve önemli olumsuz açıları nedeni ile zor bir süreçtesiniz. Birlikte iş yaptığınız kişilerle olumsuz giden ilişkilerinizi düzeltmek adına elinizden geleni yapıyorsunuz. Tüm iyi niyetinize rağmen bir arkadaşınız arkanızdan iş çevirebilir, basit hatalarınızı sizden daha üst kişilere duyurmak için hain davranışlar içine girebilirler. Siz soğukkanlılığınızı koruyacak ve kendinizi yapacağınız işlerle göstermeye çalışarak aslında en iyi savunmayı yapacaksınız. Jüpiter gezegeni ve transit güneş iyimserliğinizi arttırıyor. Adeta sinirleriniz alınmış gibi sakinsiniz. Kötülüğünüzü isteyen kişilere dahi gülümsüyor ve işinize odaklanıp para kazanma potansiyellerinizi arttırmaya çalışıyorsunuz. Sinirli ve saldırgan tutumlarınız her geçen gün azalıyor. Hal ve tavırlarınızın olgunluk içinde olması partnerinizi de bir hayli memnun ediyor. Kazancınızın da artması eşinizin bir parça fazla harcama yapmasına neden olabilir.

Yengeç

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti ve önemli olumsuz açıları nedeni ile zor bir süreçtesiniz. Öncelikle sağlığınıza diğer zamanlara oranla daha fazla dikkat etmeniz gerekmektedir. Mideniz ve dişleriniz bir hayli hassas olacak ve aniden tutan sancılar nedeni ile tatsız geçecek birkaç gün geçireceksiniz. Gökyüzü birçok konuda aleyhinize gelişecek olaylar hazırlıyor. Özellikle eşinizle aranızdaki sorunlar bu hafta katlanarak gündeme oturabilir. Ailenize de yansıttığınız problemleriniz yüzünden eşiniz ve aileniz karşı, karşıya gelebilir. Bu duruma sebep olduğunuz için pişman olacaksınız fakat sorunları halletmek biraz zaman alacağa benziyor. Ortak işler yapan yengeçler de bu hafta ortakları ile yolları ayırma kararı alabilirler. Sığınacağınız tek liman kardeşleriniz olacak. Sizin hayatınızı yeniden düzene sokmak için ellerinden geleni yapacaklar. Onlardan maddi, manevi faydalar göreceksiniz.

Aslan

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti ve önemli olumsuz açıları nedeni ile zor bir süreçtesiniz. Özgürlüğünüze geçmişe oranla çok daha fazla düşkünsünüz. Hiç kimsenin sizi gitmek istediğiniz yoldan geri çevirmesini istemiyorsunuz. Bu durum eşinizle aranızın açılmasına neden olabilir. Ayrıca ilişkinizle alakalı konuştuğunuz bazı yakınlarınızın sizi yanlış yönlendirmesi ile partnerinize karşı gereksiz tavırlar içindesiniz. Fakat eşiniz onun arkasından başkaları ile konuştuğunuzu ve sitemlerinizi tesadüfen öğrenebilir ve karşınıza geçebilir. Üstelik dert anlatmak için aradığınız yakınlarınızla da ters düşecektir. Onlarda kendilerini temize çıkarmak için yanınızda olmak yerine sizin söylediklerinizi abartarak eşinize anlatabilir. Bu durumdan bir ders çıkarmanız gerekiyor. İlişkilerin özel olduğunu ve son karar verilmeden kimse ile mahreminizin konuşulmaması gerektiğini anlamalısınız. Ayrıca dolduruşa çok geliyorsunuz, bundan vazgeçin ve insanları yargılarken kendi değerlerinizle olaylara bakmaya çalışın.

Başak

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti ve önemli olumsuz açıları nedeni ile zor bir süreçtesiniz. Tüm orijinal yeteneklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. İşinizi ihmal etmeyeceksiniz ama hafta boyunca aşk ilişkilerini daha fazla öne çıkaracaksınız.

Çok fazla efor harcamadan beklenmedik kazançlar elde edeceğiniz gibi heyecanlı aşklara da yelken açabilirsiniz. Mars gezegeni yitirdiğiniz öz güveninizi yerine getirmeye hazırlanıyor. Her anlamda rahat bir nefes alacaksınız. Romantizmin yaşamınızdaki öne çıkışı sizi bir hayli sakin ve uzlaşıcı biri haline getirecek. Kardeş veya kuzenlerinizin tanıştıracağı biri ile aşka yelken açabilirsiniz. Bu güne kadar hiçbir konuda kuralları çiğnememeye ve daha çok başkalarını mutlu etmeye odaklı yaşadınız. Artık kuralları az da olsa boş vermenin ve kendinizi düşünmenin zamanı geldi de geçiyor. Haftanın tek olumsuzluğu eşi ile sorun yaşayan bir yakınınızın sizden taraf olmanızı istemesi olacak. 

Terazi

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti ve önemli olumsuz açıları nedeni ile zor bir süreçtesiniz. Öncelikle sağlığınıza diğer zamanlara oranla daha fazla dikkat etmeniz gerekmektedir. Bel ve böbrekleriniz sizi bir hayli zorlayabilir. Sağlığın her şeyden çok daha önemli olduğunu anlamalı ve önlem alıcı olmak zorundasınız. Sağlık sorunlarınız ve yaşadığınız bazı problemler moralinizin düşmesine sebep olacaktır. Maddi anlamda da bir parça zor bir hafta geçireceksiniz. Umut bağladığınız, gelmesinden emin olduğunuz paralar dahi bu süreçte türlü aksilikler ile elinize geçmez. Öne çıkan ego, hırs, her şeye kızgınlık hali ile yakın çevrenizdeki herkes ile kavga edecek durumda olursunuz. Meslek, statü ve kariyeriniz ile ilgili aksilikler, engellenmeler, önünüzün kesilmesi, sizin yerinize hiç hak etmeyen birinin göz dikmesi de sıkıntılara sebep olur. Yıllarca emek vererek geldiğiniz mevkiye göz diken biri sessiz ama derinden mücadeleler verdiği için attığınız her adımın öncesini ve sonrasını düşünmek zorundasınız.  

Akrep

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti size her anlamda başarı getirebilir. Maddi anlamda geçmiş zamanda yapılan emek, çalışma ve cömertliğinizin maddi imkânlar olarak döneceği bir zaman dilimidir. Çok az çabalarla bol para gelişi görülebilir. Hazır para gelmez, kendi çalışmalarınızın ve emeğinizin karşılığını alırsınız. Beklediğiniz fakat geleceğinden emin olmadığınız hayat boyu hatırlanacak önemli haberler en iyi şekilde ortaya çıkar. Amaçlarınızı iyi saptayıp doğru kararlar vererek gelişmenize, büyümenize ve gelir sahibi olmanıza yardımcı olacak olumlu adımlar atarsınız. Sizi yüksek yerlere götürecek bereketli kişilerle şanslı karşılaşmalar bu haftaya denk gelir. Bu güne kadar yaşanılan şans ve şansızlıkları da analiz edersiniz. Bilgi ve birikimleriniz ile ilgili eksiklerinizin farkında olur ve bunları gidermek için diğer zamanlara göre daha fazla ve bilinçli bir şekilde uğraşırsınız. Eskiye oranla oldukça hoş görülü ve merhametli olduğunuz bir zaman dilimidir.

Yay

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti ve önemli olumsuz açıları nedeni ile zor bir süreçtesiniz. Arkadaşlık, sosyalleşme, hayaller, hedefler gibi konulara odaklanır, olumsuz olan herhangi bir durum varsa onu ortadan kaldırarak daha rahat ve huzurlu bir ortam kurmaya çalışırsınız. Bu süreç içinde kişi yakını olan bir arkadaşının çözmekte zorlandığı, onu üzen, hayatını karıştıran bir konuyu ele alarak arkadaşını sıkıntıdan kurtarmaya da odaklanırsınız. Menfaat duygusundan uzak bende varsa arkadaşımda da olmalı felsefesi ile hareket edersiniz. Sizin için dostlarınız her zaman özeldir ve onlar mutsuz olduğunda kendinizi iyi hissetmezsiniz. Kısa süre içinde dertlerini hallettiğiniz dostunuzla birlikte güzel zamanlardan geçireceksiniz. Size teşekkür etmek amacı ile yeni bir fırsat haberini de sevinerek sizinle paylaşacak. Geçmiş aylarda çok sıkıldınız şimdi ise toparlanıyorsunuz. Etrafınız sorunlu insanlarla dolu olmasına rağmen pozitifliğiniz onlara da yansıyacak ve ışığınızla herkesin hayatına renk katmaya çalışacaksınız.

Oğlak

Mars gezegeninin burcunuzdaki transiti ve önemli olumsuz açıları nedeni ile zor bir süreçtesiniz. Öncelikle sağlığınıza diğer zamanlara oranla daha fazla dikkat etmeniz gerekmektedir. Ani hareketleriniz ve aceleciliğiniz küçük kazalara da yol açabilir. Oldukça sinirlisiniz ve eleştiri kabul etmiyorsunuz. Aşırı hırlanmış olmanız da kazanıyorum derken kayıplara yol açabilir. Kendinizi geliştirmeye yönelik davranışlar içinde olmaya çalışırken aslında bazı hatalarınız nedeni ile zorluklara imza atabilirsiniz. Önünüzde oldukça parlak görünen bazı teklifleri kabul etmeden önce enine boyuna düşünmelisiniz. Çünkü ilerleyen günlerde hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve aşırı sorunlar içerdiğini anlamış olacaksınız. Başarılarınızla adınızdan söz ettirmek isterken hatalarınız duyulabilir ve ailenizden dahi ihtar alabilirsiniz. Sizi bazı konularda uyarmak isteyen dostlarınız var fakat siz onları duymuyor, kötülüğünüzü istediklerini düşünüyorsunuz.

Kova

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti ve önemli olumsuz açıları nedeni ile zor bir süreçtesiniz. Bu süreçte duygusal ve maddi konularda yenilenme şansları yakalayabilirsiniz. Sorunlarınızı kısa süre içinde halledip geleceğe güven içinde bakmak istiyorsunuz. Geçmiş yıllarda yaşadığınız her tür sorunu geride bırakmanın sevinci içinde olacaksınız. Arabulucu, yardımsever ve pozitif olmanıza rağmen kandırılmalara karşı da bir hayli uyanıksınız. Sizi geleceğe taşıyacak ve çok para kazanacağınız hayallerinize odaklanıyorsunuz. Bu arada etrafınızın düşman dolu olduğunun farkında olmalısınız. Çok kıskanılıyorsunuz, düşmanlarınız arkanızdan çelme takmak için her fırsatı kolluyorlar. Ne yazık ki çoğunluğu da geçmişte elinizi uzattığınız, hatalarını örttüğünüz kişiler olduğu için onlarla yüzleşmeniz zor olacağı gibi büyük hayal kırıklığı da yaşayabilirsiniz. Her olumsuzluktan bir ders almaya çalışmalısınız. Artık yakınlarınızda olsa herkese koşulsuz, şartsız güvenmemeyi öğrenmelisiniz.

Balık

Mars gezegeninin oğlak burcundaki transiti bazı burçların hayatını karıştırmaya devam ederken size sabır, dayanıklılık ve şanslar sunabilir. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve ortak projeler içinde bulunabilirsiniz. Sağlık olarak da güçleniyorsunuz. Var olan sağlık sorunlarınızda adeta doktor ayağınıza gelecek ve hızla iyileşeceksiniz. Maddi, manevi toparlanıyorsunuz. Hayatınızdaki sorunları çözmek adına olumlu adımlar atacak ve takıntılı davranışlarınızdan da sıyrılmaya çalışacaksınız. Alacağınız güzel haberler ilişkinize de olumlu yansıyacak. Eşinizle alakalı kafanızda halen bazı kuşkular var fakat çok fazla takmayacaksınız. Huzuru bulacağınız yer eviniz olacak ve evinizde de bir takım restore ve değişim zamanı başlıyor. Arızalı olan, göze hoş görünmeyen tüm eksikleri ortadan kaldırmak için kolları sıvayacaksınız. Her anlamda uzlaşmak zamanı başlıyor. Hissettiklerinizi çevrenize oldukça olumlu aktarabileceksiniz.

Demet Hoşman - Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları