loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumlarınız

Haftalık burç yorumlarınız
Tarih: 24.10.2016 - 12:05
Kategori: Astroloji

24 - 31 Ekim tarihlerinde Güneşin akrep burcu transiti başlıyor ve bu sizi nasıl etkileyecek?

Koç:

Güneşin akrep burcu transiti başlaması ile gereksiz endişeleriniz aniden artabilir. Korkularınız, takıntılarınız, bastırılmış olumsuz duygular ortaya çıkabilir. Geçmiş yıllardaki kötü hatıralar hayalet gibi hortlayarak hayattan zevk almanızı zorlaştırabilir. En yakınlarınız size yalan söylüyormuş, önemli konuları gizliyorlarmış gibi hissederek adeta dedektifliğe soyunursunuz. Yalanlar konusunda tahminleriniz doğru da çıkabilir fakat bu durumda empati yapmanız gerekiyor. Size hangi tavırlarınız nedeni ile yalan söylenmiş, sert davranışlarınız çevrenizde korkumu yaratıyor gibi soruları kendinize sormalı ve cevapları da objektif olarak vermelisiniz. Karşı tarafa ceza kesmeden önce kendinizi de sorgulamanız gerekiyor. Tüm bu durumlar canınızı sıkarken ve çözüm yolları ararken vergi, miras, nafaka gibi konularda gündeme sorunlu olarak gelebilir ve çözüme ulaştırmak adına uğraş vermek zorunda kalabilirsiniz.

Boğa

Güneşin akrep burcu transiti başlaması sizi bir parça sinirli yapabilir. Ayrıca sağlığınız da diğer zamanlara oranla daha hassas olacaktır. Özellikle boyun, boğaz ve üreme organları sorunları olabileceği gibi gribal enfeksiyonlara da daha fazla yatkın olacaksınız. Hastalıkları gözünüzde büyütmeden kısa süre içinde tedavi yolları bulmaya çalışmalısınız. Hiçbir durumun neşenizi kaçırmasına izin vermeyin. Hayatı çok fazla ciddiye alan yapınız nedeni ile zaten tam anlamı ile mutlu olmakta zorlanıyorsunuz. Bu süreç eşinizin parlama dönemi olabilir. Artan iş görüşmeleri nedeni ile sizi ve evinizi ihmal edebilir. Sorun çıkarmak yerine yanında olmaya ve ona güç vermeye devam ederseniz bulduğu tüm fırsatı size harcayabilir aksi takdirde eleştiri ve kavgadan kaçmak için çareyi arkadaşlarında bulacaktır. Sahiplenme duygunuz ve kıskançlıklarınız da bu süreçte olumsuz olarak artacağından eşinizin üstünde baskı kurmak isteyebilirsiniz.

İkizler

Güneşin akrep burcu transiti başlaması ile iş hayatınız çok daha fazla hareketli olmaya başlayacak. Aklınızda olan fakat hayata geçirmekte çekimser kaldığınız maddi ve işe dair konular gündeme gelecek ve kısa süre içinde lehinize olarak sonuca ulaştıracaksınız. Hafta boyu bol koşturma ve haberleşme sizi bekliyor. Yoğun temponuzun içinde genelde önem vermediğiniz sağlığınızı daha fazla ihmal etmeniz nedeni ile aniden hastalanabilirsiniz. Artık sağlığınıza özen göstermenin önemini kavramanız gerekiyor. Sağlığınız bozulursa yaşam kaliteniz düşeceği gibi şu an önem arz eden hiçbir sorununuzu da halledemezsiniz. Akrabalarınızla olan ilişkileriniz de gündeme gelecek, düşmanları tarafından zarara uğrayan bir yakınınız sizden destek isteyebilir. Elinizi uzatmadan önce konuyu araştırmaya ve tarafsız değerlendirmeye çalışın. Olaylar onların anlattığı gibi olmayabilir. Herkesin her şeyi kendi gözü ile değerlendirdiğini bir kenara yazarak harekete geçin.

Yengeç

Güneşin akrep burcu transiti başlaması ile hayatınızdaki dalgalı sular durulmaya başlayacak. Uzun bir süreden sonra rahat bir nefes alacaksınız. Son 1 yıldır dostunuzu da düşmanınızı da çok iyi ayırt ettiniz. Elinize bir elek alıp, negatif insanları o elekten geçirdiniz ve artık daha az ama nitelikli insanlarla yol almak istiyorsunuz. Geçmişe aşırı bağlı biri olmanıza rağmen artık sıkıntılı olayları çok fazla düşünmüyorsunuz. Yakın çevrenizdeki sevdiğiniz kişilere, ailenize ve eşinize odaklandınız. Onlardan gelen eleştirilere de alınganlıkla cevap vermek yerine kendinizi tanımaya ve sorunlu davranışlarınızı ortadan kaldırmaya çalışıyorsunuz. Eviniz bu hafta sevdiklerinizin ziyaret merkezi haline gelebilir. Onlardan hediyeler alabilir, güzel haberler duyabilirsiniz. Artık kara bulutların dağılmaya başladığını hissediyorsunuz. Parasal konularda da yeni fırsatların kapınızda belirmesi ile yüzünüzden gülücükler eksik olmayacak.

Aslan

Güneşin akrep burcu transiti başlaması bir süredir devam eden bazı sıkıntılarınızı kesin olarak halletmeniz için su yüzüne çıkaracak. Hangi sorunu halletmek istiyor ve kiminle yüzleşmek istiyorsanız bu sakin olarak yapmaya çalışın. Egonuzun sizi esir almasına izin vermeyin. Hakkınızı aramanız gayet doğal fakat bunu sert sözlerle yaparsanız kaybedebilirsiniz. Kendinize basit bir söz söylendiğinde kabul edemiyorsunuz fakat kızdığınız zaman siz etrafınızı kırıp geçirebiliyorsunuz. Sürekli haklı olamazsınız. Sevdiklerinizin her ihtiyacına cevap veriyor, oldukça fedakar davranıyorsunuz ama farkında olmadan onların hayatlarını da siz yönlendiriyorsunuz. Hiç kimsenin sizin gibi davranmayacağını artık anlamalısınız. Üstelik karşınızda kendiniz gibi fazla iddialı biri bulduğunuzda da hemen çarpışmaya başlıyorsunuz. Aslında kendinizle çarpıştığınızı fark etmelisiniz. Çocuklarınızın, eşinizin kendilerini ifade etmelerine izin verin. Az konuşup, çok dinleyin.

Başak

Güneşin akrep burcu transiti başlaması sizi bir hayli rahatlatacak. Yeni arkadaşlıklar, davetler, şanslı karşılaşmalar tüm hafta boyunca keyfinizi yerine getirecek. Sosyal çevrenizi değiştirecek yeni bir anlaşması yapabilirsiniz. Kardeşleriniz de bu hafta size oldukça önemli projeler sunabilir. Aklınızda olmayan işlere başlangıç yapabilirsiniz. Birçok konunun yoluna girdiği bu süreçte sizi sıkan tek konu çocuklarınız olabilir. Onların kendi hayatlarına dair verdikleri kararlar sizin gerçekleriniz ile örtüşmeyebilir ve karşı çıkabilirsiniz. Bunu yaparken onların duygularını incitmemeye çalışın. İkna yeteneği yüksek birisiniz fakat eleştiriciliğiniz yüzünden bunu tam olarak başaramıyorsunuz. Özellikle yakınlarınızı her zaman mükemmel görmek istediğiniz için sürekli yol gösterici davranmaya çalışıyorsunuz. şu gerçeği hiçbir zaman unutmayın, herkes kendi hayatını kendi duyguları çerçevesinde kurmak isteyecektir.

Terazi

Güneşin akrep burcu transiti başlaması size bol para getirebilir. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter gezegeni yaşadığınız her soruna iyimser bakmanıza ve imkanlarınızdan ihtiyacı olanların da yararlanmasına fırsatlar veriyor. Bu hafta yaptığınız tüm iyilikler size ödül olarak geri dönecek. Hiç düşünmediğiniz fırsatlar kapınızda belirecek. Kendi kazancınızın artacağı gibi ailenizden de beklemediğiniz büyük destekler alabilirsiniz. Uzun zamandır almayı düşündüğünüz ev, araba gibi isteklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Bu güzel gelişmelerin yanında eşiniz hala sorunlu olmaya devam ediyor. Basit bir sözünüz öfkelenmesine ve karşınıza geçmesine sebep oluyor. Bir süreliğine sessiz kalmayı ve eşinizin hataları ile kendi çabası ile yüzleşmesini sağlamalısınız. Siz elinizden geleni yaptınız şimdi sıra onda ve huzur ortamını kavga ederek, eleştirerek yaratamazsınız. İşinize ve gündelik uğraşılarınıza odaklanın ve bazı şeylerin siz çaba sarfetmeden de yoluna girebileceğini görün.

Akrep

Burcunuzda güneşin transiti başlaması ile geçmiş bir yılın hesabını yapacaksınız. Neler kazandınız? ne kaybettiniz? Bu soruların cevaplarını objektif olarak verecek ve kendi eksiklerinizin de bilincinde olarak yeniden savaşmaya hazır olacaksınız. Yılın yarısından fazlası oldukça olumsuz geçti. Aslında uzun yıllardır olumsuz açılar alıyor ve hayatınızı istediğiniz düzene koyamıyordunuz. Bir sorunu hallederken, diğeri başlıyor ve çaresizlik içinde, kimse ile de paylaşmadan üzüntüler yaşıyordunuz. Önünüzdeki süreç yaralarınızı sarmanız için gereken fırsatları önünüze çıkaracak. Yaşadığınız sıkıntılar sizi daha olgun ve iyimser biri haline getirdi. Belki de bu kişiliğe ulaşmanız için o sıkıntıları yaşamanız gerekiyordu. Artık kendinizden eminsiniz, önünüzü net bir şekilde görüyorsunuz. Engeller olsa da korkmuyorsunuz. Hırsınızı bir fırtına haline getirip önüne geleni kasıp kavurmadan kontrol altında tutuyorsunuz.

Yay

Güneşin akrep burcu transiti başlaması ile içsel sıkıntılarınız artabilir. Geçmişten gelen bazı müzmin sağlık sorunlarınız da yeniden nüksedebilir. Aslında sağlığınızın bozulmasında en büyük etken psikolojik olarak yorulmanızdan kaynaklanabilir. İş yerinizde hak ettiğiniz yere sizden daha vasıfsız birinin gelmesi nedeni ile canınız çok sıkılacak. Eskisi kadar özverili çalışamayacak ve hakkınızın yenilmesi adeta içinize oturacak. Hiç kimsenin sizin kadar adaletli olmayacağını anlamanız gerekiyor. Bazen ne kadar çok çalışsanız da daha vasıfsız biri sizi geçebilir. Bu konuda kendinizi çok fazla yıpratmak yerine neler yapabileceğinizi düşünün ve o şekilde karar verin. Gerekli şikayetlerinizi üstlerinize bildirin ama bunu yaparken sakinliğinizden vazgeçmeyin. Sizin yerinize göz diken kişinin bu terfiyi alırken ne kadar sevimli ve sessiz olduğunu bir gözden geçirin. İşinizi iyi yapmanız dışında sakinliğinizi de her koşulda kullanmanızın önemini anlamalısınız.

Oğlak

Güneşin akrep burcu transiti başlaması ile rahat bir nefes alacak burçlardan birisiniz. Uzun süredir oldukça gergindiniz. İşleriniz yoğun ve parlak olmasına rağmen hayata karşı daha memnuniyetsiz, etrafınıza karşı da bir hayli sinirliydiniz. Geçmişte katlanabildiğiniz, görmezden geldiğiniz her şey gözünüze battığı için yaşamınızı kökünden değiştirmek istiyorsunuz. Fakat bunun bir çırpıda olmayacağını, çıktığınız yolun bir hayli meşakkatli olduğunu anlamakta güçlük çekiyordunuz. Bu hafta bu gerçeklerin farkına vararak sakin davranacaksınız. Düşünceleriniz değişmeyecek, hayatınızı düzene koyacak, maddi gelirinizi daha düzenli ve yüksek hale getirmek için elinizden geleni yapacaksınız ama bunun için aceleye gerek yok. Acele yapılan işlerden zararlar geldiğini de geçmiş yıllarda çok fazla yaşadınız. Dostlarla, akrabalarla daha fazla bir arada olmaya çalışacağınız bu süreçte kırgın olduğunuz bir kişi ile de karşı, karşıya gelip sorunlarınızı halledebilirsiniz.

Kova

Güneşin akrep burcu transiti başlaması sizi yatağa düşürebilir. Ani hareketleriniz ve acele iş yapmanız yüzünden küçük sakarlık ve kazalara yatkınsınız. İşlerinizi bir an önce halletmeye çalışırken sağlığınızı bozabilir ve ardından bir süreliğine işlerinizden uzaklaşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle her şeyden önce sağlığınızı korumaya çalışmalı ardından işlerinizi belli bir program içinde sakin olarak halletmelisiniz. Kariyerinizde parlamalar ve önemli kişilerle iş birlikleri gündem de olacak hastalanma gibi bir lüksünüzün olmadığı bir süreçtesiniz. Uzun zamandır tanışmayı arzu ettiğiniz fakat bir türlü uygun ortamı yakalayamadığınız mesleğinde isim yapmış biri ile tesadüfen karşılaşabilir ve olağanüstü fikirlerinizi anlatma fırsatları yakalayabilirsiniz. Aileden erkekler bu süreçte size destek vermek yerine gereksiz sorunları ve kaprisleri ile canınızı sıkabilirler. Önce uzlaşıcı olmaya çalışacak ama iyi niyetinizi suistimal ettiklerini anlayınca sert sözler söyleyerek kırıcı olacaksınız.

Balık

Güneşin akrep burcu transiti başlaması ile diğer burçlara oranla rahatlayacak olan burçlardan birisiniz. Sizi zorlayacak olan tek konu hayaller ve gerçekler arasındaki ayrımı yapabilmek olacaktır. Ne istediğinize karar verir, olmayacak hayallerinizden vazgeçer ve hayatın gerçeklerine odaklanırsanız isteklerinize kolaylıkla kavuşabilirsiniz. Uzun yollar, yolculuklar gündeme gelebilir, eğitimle alakalı eksiklerinizi giderebilecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yapacağınız iş başvurularında umutsuz olmayın. Gezegenler size iş imkanları da sunacaktır. Borç ve alacak meselelerinde eşinizin ailesinden hiç beklemediğiniz destekler alabilirsiniz. Tanışacağınız yeni kişiler, aileye katılacak yeni aile fertleri de işinizde ilerlemeniz adına ufkunuzu açabilirler. Başkalarının fikirlerine saygılı davranacak ve söz dinleyen tavırlarınızla sevgi ortamı yaratarak pürüzlü işlerin halledilmesinde el birliği ile çabalar sarf edeceksiniz.

Demet Hoşman - Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları