loading
close
SON DAKİKALAR

Haftalık burç yorumlarınız

Haftalık burç yorumlarınız
Tarih: 01.11.2016 - 12:02
Kategori: Astroloji

31 Ekim - 7 Kasım haftasında gökyüzü size neler söylüyor?

31 Ekim - 7 Kasım haftasında gökyüzü size neler söylüyor?

Koç 31 Ekim - 7 Kasım


Hareketli bir hafta sizi bekliyor. Bu nedenle günleriniz asla sıkıcı geçmeyecek. Bazen enerjiniz çok yüksekte bazen ise çok aşağılarda olacak, duygusal iniş ve çıkışlarınız devam edecek. Sevinçli haberlerde alacaksınız, kendinizi yalnızda hissedeceksiniz. Her iki durumda da yaşama sevincinizi kaybetmemek için elinizden geleni yapacaksınız. Sıkıntılı zamanlarınızda sizi kalkan gibi koruyan inançlarınız bu hafta da devrede olacak. bu herkesin sahip olabileceği bir güç değil. Ayakta kalmanın her yolunu deniyor ve sonuca ulaşıyorsunuz. Rutin bir hayat sizi sıkar, gücünüzü hissetmek için zorluklarla savaşmanız gerekiyor. Yaptığınız işinizle alakalı ün sahibi olmanız için bazı fırsatlar ve teklifler sizi bekliyor. Maddi dünya ile fazla işiniz olmamasına rağmen tanınmaktan hoşlanırsınız. Samimiyetiniz, iyilikleriniz ve yıllardır verdiğiniz emeğin ödüllerini alabilmek için fırsatlar kendiliğinden doğacak. Emeğinizin karşılığını almak ve takdir görmek sizin için dünya malından çok daha kıymetli olduğundan özgüveniniz yerine gelecek.

Boğa 31 Ekim - 7 Kasım

Kendinizi oldukça güçlü ve her şeyi yoluna koyabilecek büyük bir enerji içinde hissediyorsunuz. Ne istediğinizi çok iyi biliyor olmanız önünüzdeki tüm engelleri ortadan kaldıracak. İnatçı ve dik başlı yönlerinizi de kolaylıkla bastıracaksınız. Aslında kendinizle yüzleşebilmenizin size tüm kapıları açabildiğini ve başkaları üzerinde hayranlık uyandırdığınızı da bu sayede görmüş olacaksınız. Uzun vade de verim beklediğiniz konularda hızlı ilerlemeler söz konusu olacak. Aşka dair konularda da kıskançlığınız ve nefretiniz azalarak yerini güzel duygulara bırakacak. Bu sayede üstesinden gelmeniz gereken ve sizi sürekli olarak zorlayan gerilimlerden de uzaklaşmış olacaksınız. Hayatınızda duygusal karmaşalara yer olmayacak. Her şeyin yolunda gittiği herhangi bir konuda endişelenmenizi gerektirecek sorunların ortadan kalktığı güzel süreçlerden biri sizi bekliyor. Saklı kalan tüm yeteneklerinizi kolaylıkla ortaya koyabileceksiniz.

İkizler 31 Ekim - 7 Kasım

Göz alıcı vaatlerde bulunan ve sizi aniden etkileyen karşı cinse karşı temkinli olmanız gereken bir hafta sizi bekliyor. Siz birinden etkilendiğiniz zaman kazık yiyene kadar karşı tarafın hatalarını göremiyor ve söylenen her söze kolaylıkla inanıyorsunuz. Aşkı istemek hakkınız fakat karşınıza çıkan kişilerin aslında aşk aramadıklarını ve bazı şeyler elde etmek adına size yaklaşabileceklerini de aklınızın bir kenarına yazarak hareket etmelisiniz. Fazla kapılmadan öncelikle arkadaş olmaya gayret etmelisiniz. Tutkular, kıskançlıklar, yalan, dolan size göre işler değil. Size her anlamda eşlik edecek gerçek bir hayat arkadaşına ihtiyacınız var. Böyle bir şeyi de kısa süre de yakalayamazsınız. Çok akıllı, bilgili ve yeteneklisiniz fakat insan sarrafı değilsiniz. Herkesin sizin gibi dürüst olduğunu düşünmeniz sonuçta büyük hatalara ve hüsrana neden olabilir. Aşkta dahil her konuda tarafsız yaklaşımlar içinde bulunmak zorundasınız.

Yengeç 31 Ekim - 7 Kasım


Oldukça zorlu zaman dilimlerinden geçtiniz. Birçok kişi de sizi sindirdiğini zannetti, kaybetmiş göründünüz fakat asıl savaş şimdi başlıyor. Artık kaybetmekten korkmuyorsunuz, kendinize olan güveniniz tam ve her konuda önceden hesaplı davranıyorsunuz. Mantığınızı ve sezgilerinizi birbiri ile harmanlayarak dostunuzu da düşmanınızı da ayırt edebiliyorsunuz. Hiç kimse için belirlediğiniz yolunuzdan dönmeyeceksiniz. Başkalarını düşünerek yaşadınız, bir çok yeteneğinizi ortaya çıkarmadınız ve çok fazla fedakarlık yaptığınız kişiler zaman içinde nankörce davrandılar. Buna siz izin verdiniz artık zaaflarınızı kabul ediyorsunuz. Bağımlılık duygunuz gözünüzü kör edercesine gerçekleri görmenizi engelliyordu. Bu zaafınızı fark edenlerde sürekli olarak hak etmediğiniz cezalar keserek hüsrana uğramanıza neden oldular. Kendi duygularınızdan emin olarak, sevginin karşılıklı emek olmaksızın gitmeyeceğini acı tecrübelerle öğrendiniz. Güçlü, dinamik ve enerjinizi düşüren herkesten uzaklaşarak doğru bir yolda ilerleyeceksiniz.

Geçen haftalara oranla daha güçlü ve pozitifsiniz. Yapmak istediğiniz hayaller ve amaçlarınıza doğru hızla yol almak isteyeceksiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler ve şanslı karşılaşmalarda moralinizi hızla yükseltecek. Hiç düşünmediğiniz yerlerden elinize paralar geçebilir. Hafta boyu sizi zorlayacak tek konu duygusal ilişkilerinizde ki iniş_çıkış olacaktır. Yaşadığınız ilişki içinde partnerinizle aranızda garip bir soğukluk olabilir. Ne yapmanız gerektiği konusunda çareler ararken ise karşınıza başka biri çıkabilir. Siz bir aşk insanısınız romantizmden her zaman fazlası ile etkilenirsiniz. Kalbinizin hızla beğeni ile çarpması hayatın gerçeklerini unutturabilir. Ardından ise etkilendiğiniz kişinin gerçek yüzünü görmeniz ve hali hazırda devam eden ilişkinizdeki partnerinizin durumu fark etmesi ile duvara toslayabilirsiniz. Kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başaksına yapmış olmanın vicdan azabı zorlayıcı olacaktır.

Başak 31 Ekim - 7 Kasım

Her olayın bütününü görüp o şekilde hareket ediyorsunuz. Bu sayede önünüzdeki tüm engelleri de ortadan kaldırmış oluyorsunuz. İçinizdeki görev duygusunun artması ile işinize de yeniden dört elle sarılacaksınız. Maddi başarılar elde etmeniz ve yarım kalan tüm işleri halletmenizle duygusal yaralarınızı da bir süreliğine bastırmış olacaksınız. Her şeyin bir arada iyi gitmeyeceği gibi yanlış bir düşünceye sahipsiniz. İşleriniz iyi giderken aşk hayatınız da renklenebilir fakat bunu farkında olmadan engelliyorsunuz. Aşka zaman ayırmak yerine tüm vaktinizi işinize vermeye çalışıyorsunuz. Oysa hayatınızda aşk olduğunda çok daha sevimli ve pozitifsiniz. Aklınızı ve kalbinizi aynı anda kullanabilirseniz bu hayatta hiç kimse sizi kimse durduramaz. Aksi takdirde işleri iyi giden, bol para kazanan ama yalnız biri olmaya devam edersiniz. Yaşamınızın daha renkli ve heyecanlı olması adeta yeni bir kişilikte doğmanıza sebep olacaktır.

Terazi 31 Ekim - 7 Kasım

Bol haberleşmenin olduğu sevdiklerinizle b,r araya gelerek neşeli dakikalar geçireceğiniz bir hafta olacak. Kimseyi kırmak istemediğiniz için herkese yetişmeye çalışacaksınız. Negatif enerjinizi kolaylıkla atacak ve oldukça huzurlu hissedeceksiniz. Gelen davetleri kırmadığınız gibi yeme, içme konusundaki ısrarlara da hayır demeyecek ve haftayı mutlu ama birkaç kilo almış olarak tamamlayacaksınız. Hayatınızda birçok şey iyi gittiği zaman kolaylıkla kilo alan yapınız var, kilo aldığınız zaman da bunu çok takıyor ve mutsuz hissedeceksiniz. Üstelik transit Jüpiter gezegeni de size mutluluk vaat ettiği gibi önümüzdeki yıl ekim ayına kadar kilo da vat ediyor. Bu nedenle spor yapmaya ve yediklerinize özen göstermeye diğer zamanlardan daha fazla ihtiyacınız var. Maddi konularda olanaklarınızın genişlemesi bu hafta da devam edecek. Bol para kazanacak, kazancınızdan zorda olanları da unutmayarak paylaşım içinde olacaksınız. Siz birilerine yardım ettikçe evren de size tam destek verecek.

Akrep 31 Ekim - 7 Kasım

Yaratıcı yönlerinizin ortaya çıkacağı, kendinizi oldukça rahat hissedeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. Tesadüfen karşılaşılan biri derinlerde saklı kalan aşırı duygusal yönlerinizi ortaya çıkaracak ve sizi hızlı bir şekilde muhteşem bir aşka sürükleyecektir. Geçmiş yıllarda yaşadığınız deneyimler ışığında ilişkinin tümünde kontrolün elinizde olmasının kayıplara sebep olduğunun farkındasınız. Hiç kimseyi denetim altına almadan içinizden geldiği gibi davranmaya çalışacaksınız. Her konuda yönetmekten hoşlanan ve kendi dediğinizin olmasını isteyen egonuzu bastıracaksınız. Artık kaybetmek istemiyorsunuz, bu nedenle çok daha fazla esnek davranacaksınız. Bu sayede siz de üzülmeyecek başkasını da üzmeyeceksiniz. Arkanızda kalbi kırık sevgililer bıraktınız ve her ilişkinizde aslında onlara yaptığınız olumsuzluklar bir hayalet gibi sizi takip ediyor. Duygularınız saklamadan partnerinizi mutlu etmeye odaklanırsanız geçmişin hayaletleri de ruhunuzu rahat bırakacaktır.

Yay 31 Ekim - 7 Kasım

Diğer haftalara oranla daha sakin bir doğaya sahip olacaksınız. Özgürlüğünüzden ödün vermeyecek fakat bazı isteklerinizi inatla diretmek yerine uzlaşma yolu seçerek talep edeceksiniz. Yıllardır içinizde bastırdığınız istekleriniz için ayağa kalkmaya ve hayatınızı yeniden inşa etmeye çalışıyorsunuz. Siz her zaman ne istediğinizi bildiğiniz halde iradeniz dışında gelişen olaylar nedeni ile bazı hayallerinize elveda dediniz veya ertelediniz. Artık tüm geç kalınmış konuları gündeme getirmeye çalışacaksınız. Karşınıza geçecek birileri olabilir, üstelik bu kişiler aile fertlerinizde olabilir, bunun farkındasınız ve hiç kimsenin etkisi altında kalmadan artık kendi kanatlarınızla istediğiniz yere uçmak istiyorsunuz. Kimsenin hayatınıza müdahale etmesine izin vermeyeceksiniz. Yaptıklarınızı ve yaşamak istediklerinizi onaylatmak gibi bir niyetinizde yok. Sadece kendinizi ifade ederken kırıcı olmamaya çalışın. Böylelikle hayallerinize kimseleri kırmadan kavuşabilirsiniz.

Oğlak 31 Ekim - 7 Kasım

Başarıdan başarıya koşacağınız ve sizi kıskananları hain planlar içine sokacağınız bir hafta sizi bekliyor. Bu nedenle bir parça dikkatli olmalısınız. Dostlarınız olduğu kadar düşmanınız da var. Üstelik düşmanlarınız da yıllarca emek verdiğiniz kişilerden oluşuyor. Siz onları artık niyetlerini anladığınız için görmezden gelseniz de onlar sizi unutmuyorlar. Uzunca bir süredir işinize odaklandınız, etrafınızla fazla ilginiz yok. Çevrenizde gelişen önemli olayları dahi en son siz öğreniyorsunuz. Hafta boyu ilginç şeyler duyabilirsiniz. Eski sevgililer, eski eşlerin aşka yelken açması hatta evlilik haberleri içinizi burkabilir. Duygularınızı hiç kimse ile paylaşmasanız da oldukça fazla üzüleceksiniz. O kişilere dair iyi ve kötü tüm anılar gözünüzde canlanacak. Kendinizi rahat bırakın, ağlamak istiyorsanız ağlayın, zayıf görünmekten korkmayın. Dostluğuna önem verdiğiniz kişilerle bir araya gelmeye çalışın ve içinizi dökerek rahatlayın.

Kova 31 Ekim - 7 Kasım

Başarıya odaklandınız, para kazanmak için gereken tüm enerjiyi yaratıyor ve korkusuzca işlerinize odaklanıyorsunuz. Siz bu kadar güçlü hareket ettikçe düşmanlarınızda kıskançlıktan kendilerini yiyip bitiriyorlar. Kendini bilmez kıskanç bir akrabanız kendini gizlemekte zorluk çekecek ve içindeki tüm kötü duygularını sitem şeklinde başlayarak dışarı yansıtacak. Oysaki siz ona geçmişte çok yardım ettiniz. Elinden tutup, zor anlarında destek oldunuz ama o içten, içe sizin yere düşmeniz için uğraşmış olduğunu anlamanız hayal kırıklığına neden olacak. Artık iyi ile kötüyü, dost ve düşmanı kolaylıkla ayırt edebiliyorsunuz. Bu tip olaylar karşısında şaşırmayın, siz güçlendikçe gizli düşmanlarınızda yüzlerini göstermeye başlayacaklar. Bu duruma alışın hatta sevinebilirsiniz. Çünkü onların gerçek yüzlerini fark etmeseydiniz yıllarca sırtınızda taşımaya devam edecektiniz. Hayatınızdaki iyi ve kötü gelişmelerin bir uyanış olduğunu fark etmelisiniz.

Balık 31 Ekim - 7 Kasım

Transit mars ve güneş sizi oldukça anlayışlı hale getiriyor. Yaşadığınız her şeyi ve karşılaştığınız her olumsuz olayı sezgisel yeteneklerinizi de kullanarak uzlaşmacı kişiliğinizle yoluna koymaya çalışıyorsunuz. Artık geçmişte yaşadığınız acı olaylara gülebiliyorsunuz. Bu sizin adınıza büyük bir gelişme çünkü genelde geçmişi hüzünle anan birisiniz. Derin düşüncelerden sıyrılarak depresyona elveda diyeceksiniz. Her zaman mutlu olamasanız bile hayatı acısı ve tatlısı ile kabul ediyorsunuz. Burcunuzda bulunan Neptün gezegeni olumlu açıları ile size ilginç rüyalar gördürebilir. Adeta gelecekte olabilecek her şeyi rüyalar yolu ile anlayabilirsiniz. İş hayatınızda da kendinizi olumlu bir dille ifade edebileceksiniz. Yeteneklerinizi gösterebilmeniz için önünüzdeki engeller kendiliğinden ortadan kalkacak. Kimseye sitem etmeyecek ve karşınızda sizi incitebilecek sözleri de bu şekilde ortadan kaldıracaksınız. Maddi anlamda şanslar almanız da yüzünüzü güldürecek.

Demet Hoşman - Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları