loading
close
SON DAKİKALAR

Haftanın en'leri

Haftanın en'leri
Tarih: 26.06.2012 - 14:57
Kategori: Medya

Geçtiğimiz hafta en çok ne, kim, ne kadar konuşuldu?...

Haftanın gündeminde ilk sırada 1085 haberle Hakkari'nin Dağlıca Bölgesinde PKK'lıların karakola yaptıkları hain saldırıda 8 askerin şehit edilmesi yer alıyor.

Şanlıurfa Cezaevi'nde çıkan yangında hayatını kaybeden mahkûmların ardından farklı illerdeki hükümlülerin cezaevlerini ateşe vermesi 339 haberle gündemin 2.sırasını oluşturdu. 

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağının Suriye tarafından düşürülmesi 265 haberle 3.sırada yer aldı. 

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu bir kademe yükseltmesi ile ilgili çıkan 225 haberle 4.sırada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Fethullah Gülen'e yapmış olduğu Türkiye daveti 223 haberle PRNet "Haftanın En'leri" listesine son sıradan giriş yaptı.

Haftanın Ünlüsü

Murat Boz, Hakkari'nin Dağlıca Bölgesinde şehit olan 8 asker için Kuruçeşme Arena düzenlenecek olan konserini iptal etmesiyle ilgili çıkan 127 haberle bu haftanın en çok konuşulan ünlüsü oldu.

Sezen Aksu, Anadolu yaz konserleri turnesi içerisinde sahne ile gazeteciler arasına 100 metrelik mesafe sınırı koymasıyla ilgili çıkan 113 haberle 2.sırada yer aldı.

Gülben Ergen, Bodrum'da çekilmiş selülitli görüntüleriyle ilgili basında çıkan 96 haberle 3.sıraya geriledi.

Gülben Ergen'i 93 haberle Cem Yılmaz takip etti. Tarkan bu hafta 83 haberle PRNet "Haftanın En'leri" listesine son sırasında yer aldı.

Haftanın Siyasetçisi

Siyasetçiler listesinin değişmez lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2625 haberle birinci sıradaki yerini korurken, haberlerde çoğunlukla Kürtaj açıklamaları, Fethullah Gülen'e yapmış olduğu Türkiye daveti ve Süriye'nin Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağını düşürmesi ile ilgili yaptığı açıklamalar göze çarpıyor. 

Diyarbakır bağımsız milletvekili Leyla Zana kürt sorunu ile ilgili yaptığı açıklamalarla 524 haberle 2.sıraya yükseldi. 

Kemal Kılıçdaroğlu 462 haberle 3.sırayı oluşturuyor. 

Bülent Arınç 403 haberle 4.sıradan giriş yaptı. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım 381 haberle PRNet "Haftanın En'leri" listesinin son sırasında yer aldı.
 
Haftanın Spor Adamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yeni sezon için yaptığı transfer görüşmeleri ile ilgili yaptığı açıklamalarla 318 haberle bu hafta en çok okunan spor adamı oldu. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Türk Telekom Arena'yı Beşiktaş'ın kullanması konusunda yaptığı açıklamalarla hakkında çıkan 263 haberle 2.sırada yer aldı.

Aziz Yıldırım 167 haberle 3.sırayı oluştururken, Aykut Kocaman 145 haberle 4.sıraya yükseldi. 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman 140 haberle PRNet "Haftanın En'leri" listesinin son sırasında yer aldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları