loading
close
SON DAKİKALAR

Halo Dayı Öldü Twitter Sallandı

Halo Dayı Öldü Twitter Sallandı
Tarih: 15.12.2011 - 16:02
Kategori: Kültür & Sanat

Geçtiğimiz günlerde kalp kirizi geçiren ve Kurtlar Vadisi dizisinde Halo Dayı karakteri ile tanınan Sanmez Atasoy'un vefatı Twitter'da Günün Konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren ve birkaç gün yoğun bakımda kalan Sönmez Atasoy, bugün gece yarısından sonra tedavi gördüğü Isparta'taki Şevket Demirel Kalp Merkezi'nde hayata gözlerini yumdu. 

Isparta'da süren Sakarya Fırat isimli dizinin setinde kalp kirizi geçiren Atasoy'un sağlık durumu ile ilgili birçok spekülasyon da yapılıyordu. Vefat haberi bizzat babası gibi oyuncu olan kızı Fadik Sevin Atasoy tarafından yapıldı. Fadik Sevin Atasoy babasının ardından şunları söyledi: "Kendi Gök Kubbemizde, seslendi pek vakitsiz... İçim yandı ansızın..."

1944 yılında Kars'ta dogan ve sanat hayatına 1968 yılında başlayan Sönmez Atasoy, birçok tiyatro oyunu, dizi ve filmde yer aldı. Tanınmasını ve geniş kitleler tarafından bilinmesi ise Kurtlar Vadisi dizisi ile oldu. Dizide Halo Dayı karakteri ile hafızalara kazınan Atasoy, Twitter'da Günün Konusu (Trend Topic) oldu.

Twitter'de günün en çok konuşulan konularından biri olan Halo Dayı, için birçok kullanıcı baş sağlığı temennisinde bulundu. 
 
Ankara'da toprağa verileceği açıklanan Sönmez Atasoy'a biz de ShiftDelete.Net ekibi olarak Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz.     

Sizleri Halo Dayı'dan yadigar kalan bir video ile başbaşa bırakıyoruz:

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları