loading
close
SON DAKİKALAR

Haluk Levent'ten Antalya'daki 4 kişilik ailenin ölümüyle ilgili paylaşım: Orada eşine ve iki yavruya kıymış katil bir baba var

Haluk Levent'ten Antalya'daki 4 kişilik ailenin ölümüyle ilgili paylaşım: Orada eşine ve iki yavruya kıymış katil bir baba var
Tarih: 09.11.2019 - 15:49
Kategori: Gündem

Antalya'da ikisi çocuk dört kişilik bir aile evlerinde ölü bulundu. Baba Selim Şimşek'in 'Herkesten özür diliyorum ama yapacak bir şeyim yok" satırlarının yer aldığı bir mektup bıraktığı öğrenilmişti.

Şarkıcı Haluk Levent, Antalya'da ikisi çocuk dört kişilik bir ailenin ölümüne ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Levent, "Antalya’daki 4 kişilik ölüm babanın elbette geçim kaynağı ile ilgilidir. (Bıraktığı mektuptan anlaşılıyor) Ama baba için “zavallı adam, onurluymuş” gibi kelimeler içimi yaralıyor be dostlar! Orda eşine ve iki yavruya kıymış KATİL bir baba var!" ifadelerini kullandı.

 

Eleştiriler üzerine bir paylaşımda daha yapan Levent, "Yazdığımı 20 kez okudum. Tepkiler olsa da silmeyeceğim. Ben her fikri doğru bir adam değilim ki zaten! Sistem insanları intihara sürükleyebilir bu ayrı! Birçoğunuzda hayal kırıklığı yaşattığım için üzgünüm. Fakat bu benim fikrim. Masum yavruları öldüren baba benim için katil’dir!" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları