loading
close
SON DAKİKALAR

Haluk Levent'ten artan intihar olaylarına ilişkin açıklama: Ölme, öldürme!

Haluk Levent'ten artan intihar olaylarına ilişkin açıklama: Ölme, öldürme!
Tarih: 16.11.2019 - 12:18
Kategori: Gündem

Haluk Levent, son zamanlarda artan toplu intihar vakalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Sanatçı Haluk Levent sosyal medya hesabından son zamanlarda artan toplu intihar olayları ilgili bir mesaj paylaştı. Haluk Levent intihara edenlere yönelik ölme ve öldürme mesajı paylaşarak "Düzeni protesto etmek mi gayen? Et! Yoksullaştın geçiremiyorsun ,güçsüz düştün ve hükümete bir mesaj vermek mi istedin? Ver! Ama eşinin ve çocuklarını öldürme" dedi.

"Baba olmak çocuklarını öldürme hakkına sahip olmak değildir" diyen Haluk Levent'in intihar vakalarına ilişkin paylaşımları şöyle:

Düzeni protesto etmek mi gayen? Et! Yoksullaştın geçiremiyorsun ,güçsüz düştün ve hükümete bir mesaj vermek mi istedin? Ver! Ama eşinin ve çocuklarını öldürme! Bunu yapamazsın! Masumların canına kıyma! Onurlu öl! Baba olmak çocuklarını öldürme hakkına sahip olmak değildir!

Ölme! Öldürme! Hiç bir şey yaşamaktan daha kutsal değildir. Çalış çabala yerlerde sürün. Ki küçücük çocukların yaşasın. Yine yaşayamadın mı? Ölüm çare değil! Ama “ben bu fakirliği protesto ediyorum intihar edeceğim” diyorsan sen öl ama çocukları öldürme ! Kıyma masumlara.."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları