loading
close
SON DAKİKALAR

Hamamda kese cinayeti!

Hamamda kese cinayeti!
Tarih: 22.05.2012 - 10:39
Kategori: Şehir

Kendisine kese yapan iş ve ev arkadaşı Yusuf Nar’ı “Erkek erkeğe kese yapar mı?” diyerek saldırdı...

Bahattin Akpınar, hamamda kendisine kese yapan iş ve ev arkadaşı Yusuf Nar’ı “Erkek erkeğe kese yapar mı?” diyerek saldırdı. Evde çıkan kavgada öldüresiye dövülen Yusuf Nar, arkadaşı Akpınar’ı önce tabancayla yaraladı, ardından bıçaklayarak öldürdü.

Bolu’da Yukarısoku Mahallesi’nde Yusuf Nar (32) ile Bahattin Akpınar’ın (45) birlikte kaldığı evde meydana gelen olay şöyle gelişti: Güneş enerji sistemleri imalatı yapan bir firmada montaj elemanı olarak çalışan Yusuf Nar ile Bahattin Akpınar birlikte hamama gitti.

İddiaya göre, Yusuf Nar arkadaşı Bahattin Akpınar’a kese yaptı. Hamamda çıkışı iki arkadaş birlikte kaldıkları eve döndü. İddiaya göre evde Bahattin Akpınar, Yusuf Nar’a, “Erkek adam, erkek adama kese yapar mı?” diyerek saldırdı. Akpınar tarafından öldüresiye dövülen Yusuf Nar, evden bahçeye doğru kaçtı. Kavganın bahçede de devam etmesi üzerine Nar, üzerinde bulunan namlusu değiştirilmiş kuru sıkı tabancayla Akpınar’a ateş etti. Akpınar kanlar içerisinde yere yığılırken, Nar eve girerek bıçak alıp geri döndü. Yusuf Nar, arkadaşının önce boğazını, daha sonra ise sol bacağını kasıktan dizine kadar kesti. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, öfkeli genci gözaltına alırken Bahattin Akpınar’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Vatan

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları