loading
close
SON DAKİKALAR

"Hamamönü" Cannes'a Gidiyor

"Hamamönü" Cannes'a Gidiyor
Tarih: 12.02.2012 - 15:13
Kategori: Kültür & Sanat

Hamamönü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek "Uluslararası Gayrimenkul, Şehircilik ve Arazi Geliştirme Fuarı"nda (MAPIC) tanıtılacak.

Tarihi dokusu ve yeni yüzüyle vatandaşların beğenisini toplayan bir semt haline gelen Hamamönü, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenecek "Uluslararası Gayrimenkul, Şehircilik ve Arazi Geliştirme Fuarı"nda (MAPIC) tanıtılacak. 

Altındağ Belediyesi, dünyanın en büyük gayrimenkul ve proje fuarı olan MAPIC'de Hamamönü'nde gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarını dünyanın önde gelen projeleriyle birlikte tanıtma imkanı bulacak. 

67 ülkeden 7 bin 400 katılımcı, 2 bin 197 perakendeci ve 750 yatırımcının bir araya geleceği MAPIC 2011 Fuarı, dünyanın yatırım ve proje devlerini bir araya getirmesi bakımından büyük önem taşıyor. 

En büyük yatırımlarını, şehir ve arazi geliştirme projelerini bu fuarda sergileme imkanı bulan firmalar, projelerini dünyanın dört bir yanından gelen katılımcı ve ziyaretçilerle paylaşma olanağı buluyor. 

Fuarda, Altındağ Belediyesi, 2011 yılı "Avrupalı Seçkin Turist Destinasyonu" seçilen Hamamönü'nün tarihi ve turistik değerini tanıtacak. 

Film festivaliyle tanınan Cannes şehrinde 16 Kasım'da başlayacak fuar, 18 Kasım'da sona erecek

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları