loading
close
SON DAKİKALAR

Hamile hemşireye 4 kişi saldırdı, karnını tekmelediler

Hamile hemşireye 4 kişi saldırdı, karnını tekmelediler
Tarih: 17.01.2022 - 18:11
Kategori: Sağlık, Yaşam

Başakşehir'deki Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 4 hasta yakını, hamile olan 24 yaşındaki hemşire Gülhan D.'yi tekmelerle darp etti.

Başakşehir'deki Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde  4 hasta yakını, hamile olan 24 yaşındaki hemşire Gülhan D.'yi tekmelerle darp etti. Şikâyetçi olan Gülhan D. ifadesinde "Odada bulunanlar 'Yapmayın, kadın hamile' demelerine rağmen saldırılarına devam ettiler" dedi.

Olay Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. 4 hasta yakını, hastalarıyla ilgilenmediğini öne sürdükleri 24 yaşındaki hemşire Gülhan D.'yi darbetti. 2 aylık hamile olan  Gülhan D. saldırganlardan şikâyetçi oldu.

Gülhan D. ifadesinde, "Gülcan A. kan alımından dolayı ani baş dönmesi yaşamasın diye kendini iyi hissedene kadar koltukta oturtuyorduk. Bu kişi bana 'Ben kalkabilir miyim' dedi. Ben de 'Kendinizi iyi hissediyorsanız kalkabilirsiniz' dedim. Bana, 'Aman siz kaldırmayın sakın' dedi. Ben de diğer hastanın işlemlerine devam ettiğimden, 'Şu an sizinle ilgilenemiyorum, biraz beklerseniz yardımcı olacağım' dedim" diye konuştu.

Kendi çabalarıyla ayağa kalktığını, Nurcan K.'nin elinde bulunana ayranı yüzüne ve cihazlara attığını kaydeden Gülhan D., odada bulunanların, saldırganları kendisinden uzaklaştırdığını belirtti. 

Gülhan D., polis ekiplerini aradığını, hastane güvenliğinin de saldırganları kendisinden uzaklaştırmaya çalıştığını belirtti. Hemşire  Gülhan D. ifadesinde "Ben kendim 2 aylık hamileyim. Görevim esnasında bana saldıran, hakaret eden, tehditler de bulunan, benim yaralanmama neden olan ve bana saldırarak karnımda bebeğimin düşmesine neden olacak şekilde beni darp eden Aycan K., Nurcan K., Rıdvan K. ve Hüseyin K.'ten davacı ve şikayetçiyim" dedi.

Sağlık çalışanları ve Tüm Sağlık Profesyonelleri Sendikası Saldırı sonrası hastane önünde saldırıyı protesto etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları