loading
close
SON DAKİKALAR

Hamile hemşireye saldırı olayında 2 tutuklama

Hamile hemşireye saldırı olayında 2 tutuklama
Tarih: 18.01.2022 - 18:17
Kategori: Sağlık, Yaşam

Sağlık Bakanı Dr. Faherttin Koca sosyal medya hesabından; 'Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde hamile bir hemşiremizi darbeden 4 kişiden 2’si Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla yeniden gözaltına alınmış, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiştir.' dedi....

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca dün Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde hamile bir hemşireyi darbeden 4 kişinin 2'sinin tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildiğini duyurdu.

Bakan Koca açıklamasını www.istanbulgercegi.com aracılığı ile kamuoyuyla paylaştı; 'HEMŞİREYE DARP OLAYINDA 2 GÖZALTI KARARI. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde hamile bir hemşiremizi darbeden 4 kişiden 2’si Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla yeniden gözaltına alınmış, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiştir.

Üzüntümüzü telafi etmese de bu gelişmeyi camiamız ve kamu vicdanı adına memnuniyetle karşılıyoruz. Beklentimiz, sağlık çalışanlarına yönelik bütün suçların yıldırıcı ve hukukun gücünü tam olarak gösteren cezalarla cezalandırılmasıdır.'

Saldırganlar tekmeden sonra yere yığılan Gülhan D.'ye saldırmaya devam ettiler. Gülhan D., 4 kişiden şikayetçi oldu.

Küçükçekmece Adalet Sarayı'na götürülen şüphelilerden Rıdvan K. ve Hüseyin K. tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi. Baba ve oğlu tutuklandı.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları