loading
close
SON DAKİKALAR

Hamileliğini 9 Ay Sakladı

Hamileliğini 9 Ay Sakladı
Tarih: 29.02.2012 - 16:19
Kategori: Yerel

Aksaray'da 23 yaşındaki nişanlısı Y.A.'dan hamile kaldığını gizleyen 19 yaşındaki S.A., belirlenemeyen nedenle fare zehiri içip intihara kalkıştı

Ailesi ise iddiaya göre kızlarının 9 aylık hamile olduğunu hastanede yapılan tedavi sırasında öğrendi. Güzelyurt ilçesine bağlı Uzunkaya köyünde oturan S.A., akrabası soğuk demirci Y.A. ile nişanlandı.

Nişanlısıyla birlikte olan genç kız, hamile kaldı. İddiaya göre, karnı şişmesine rağmen bu durumu ailesinden gizleyen genç kız, bugün sabah saatlerinde fare zehiri içerek intihara teşebbüs etti.

Yerde baygın halde ailesi tarafından bulunan S.A., Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Midesi yıkanan S.A.’nın 9 aylık hamile olduğu ve karnındaki bebeğinin öldüğü saptandı.

Doktorlar, durumu genç kızın ailesine bildirdi. İddiya göre ailesi ise kızlarının hamile olduğunu yeni öğrendiklerini, karın şişkinliğini ise kilo aldığını sandıklarını söylediği öğrenildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan S.A.’nın, kendine geldikten sonra karnındaki bebeğin ameliyatla alınacağını belirtildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları