loading
close
SON DAKİKALAR

Hamit'e yeşil ışık!

Hamit'e yeşil ışık!
Tarih: 20.06.2012 - 11:27
Kategori: Spor

Galatasaray’ın rafa kaldırdığı Hamit Altıntop transferi yine gündeme geldi...

Konuyla ilgili olarak Radyospor’a konuşan milli oyuncunun menajeri Reza Fazeli “Galatasaray’la bildiğiniz gibi bir görüşme yaptık. Ancak bu görüşmenin ayrıntılarından asla söz etmem. Ortak bir noktada buluşamadık. Ancak bu transfer sürecinin tamamen kapandığı anlamına gelmiyor. Temel olarak transfer süreci devam ediyor. Hamit‘le 2 hafta içinde bir araya gelip, yeni bir değerlendirme yapacağız” diye konuştu.



 Reza Fazeli, F.Bahçe’yle ilgili iddiaları da yanıtladı. Fazeli “F.Bahçe’yle bir transfer müzakeresi içerisinde olmadık; fakat bazı insanlar beni aradı. Bu hep olan, rutin bir şey” derken, “Wolfsburg, Werder Bremen, Hamburg ve Valencia gibi kulüpler Hamit’i gerçekten istiyor mu?” sorusuna ise “Hamit için çok sayıda opsiyon var, Çin’den de Hamit’e teklif var” diye konuştu.


 
Marca’ya göre fark: 500 bin Euro


İspanyol Marca gazetesi de UEFA’dan “Avrupa Kupaları’na katılabilir” onayı alan Galatasaray’ın yeniden Hamit ltıntop’a yöneldiğini yazdı. Haberde 29 yaşındaki oyuncunun 3,5 milyon Euro istediği, ancak Cimbom’un 3 milyon Euro teklif ettiği belirtilirken transferin hafta sonuna kadar bitebileceği iddia edildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları