loading
close
SON DAKİKALAR

Hangi akla hizmet?

Hangi akla hizmet?
Tarih: 12.02.2012 - 21:09
Kategori: Yerel

İş makinesini define aramak için çalmışlar Üsküdar'da define aramak için park halindeki bir iş makinesini çalan O.B ile. Ö.K., kaçarken park halindeki 14 otomobile çarptı.

Edinilen bilgiye göre Üsküdar Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, O-1 Karayolu üzeri Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin karşında şüphe üzerine seyir halindeki 34 0720238 plakalı iş makinesini durdurdu.

İddiaya göre, iş makinesini kullanan O.B., aracın kendilerinin olduğunu söyledi. İnanmayan polisler O.B. ile T.Ö.'nün kimliklerini incelemeye aldı. İncelemede O.B.'nin hırsızlık suçundan sabıkası olduğunu tespit eden polisler, iş makinesinin çalıntı olup olmadığını araştırmaya başladı.

Polisler, Harem İslekele Caddesi üzerinde 14 otomobile bir iş makinesinin çarptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine O.B. ile T.Ö., iş makinesinin anahtarını kopyalayıp Üsküdar İskele Caddesi'nden çaldıklarını itiraf etti. O.B. ile T.Ö.'nün, ilk sorgularında Samsun'a define aramaya gideceklerini söyledikleri öğrenildi. Üsküdar Doğancılar Polis Merkezi'ne götürülen O.B. ile T.Ö.'nün sorgusu sürüyor. Aracının çalındığını anlatan iş makinesinin sahibi Salih Bayat, "Üsküdar Belediyesi'nin kaldırım işlerini yapıyordum. Aracı park edip evime gittim. İş makinası yaklaşık 90 bin TL'dir. Hırsızlar çalmışlar" dedi.

14 OTOMOBİLE ÇARPMIŞLAR İş makinesini çalarak yaklaşık 3 kilometre kaçan O.B. ile T.Ö.'nün park halindeki 14 otomobile de hasar verdi. Hasarlı otomobillerde inceleme yapan polis, camlarına polis merkezine gelmeleri için not bıraktı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları