loading
close
SON DAKİKALAR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 20 Şubat'ta halk buluşmasında konuşaçak

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 20 Şubat'ta halk buluşmasında konuşaçak
Tarih: 19.02.2024 - 20:00
Kategori: Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi 31 Mart seçimlerinde Dr. Lütfü Savaş'ı yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak MYK ve Parti Meclisinde onayladı ve kamuoyuna açıkladı.

Dr. Lütfü Savaş anketlerde alternatifsiz olarak her kesimden oy alan bir isim olarak CHP yeni yönetimi tarafından adaylaştırıldı. Uzun süredir bazı medya kuruluşlarında hakkında yıpratma operasyonları yapıldı ve 6 Şubat Depreminin yıl dönümünde de bir grup tarafından protesto ettirildi.

CHP'nin yeni yönetimi de aday hakkında yeni açıklamalar yapmaya başladı. CHP yeni bir anket yaptırdı. Kamuoyuyla paylaşılmayan bir anket şirketi bu güne kadar altarnatifi olmayan aday hakkında bir anda altarnatif yarattı ve Dr. Lütfü Şavaş seçimi kaybediyor dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşen Dr. Lütfü Savaş bu anketlere güvenmediğini, elinde yeni yapılan anket sonuçları olduğunu ve seçimi kazanacağını söyledi. Savaş 20 Şubat'ta kararını açıklayacak.

CHP yönetimi konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da;

"Değerli Hemşehrilerimiz,

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş,
20 Şubat Salı günü HBB Yerleşkesi Kisecik- Antakya EXPO Alanı Amfi Tiyatroda saat 15.00’te halk toplantısı düzenleyecektir.
Tüm halkımız toplantıya davetlidir.
Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz." denildi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları