loading
close
SON DAKİKALAR

Havsa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Dubai'den döndü

Havsa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Dubai'den döndü
Tarih: 25.04.2016 - 18:24
Kategori: Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı şenliği için Dubai'ye giden Havsa Belediyesi Çocuk Halk Dansları ekibimiz ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etti ve memlekete döndü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı şenliği için Dubai'ye giden Havsa Belediyesi Çocuk Halk Dansları ekibi ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etti ve memlekete döndü.

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, “Havsa Belediyesi Halk oyunları grubumuz Dubai Başkonsolosluğumuzun nazik daveti ile Dubai ve Başkent Abu Dabi’de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde gerçekten başarılı ve güzel bir performans sergiledi. Havsa Belediyesi Halk Oyunları ekibimiz yurtta olduğu gibi dünya ülkelerinde de ismini sık sık duyuran bir ekip oldu. Halk oyunları açısından önemli bir başarı yakalayan ilçemiz, kültürü ve yöresel çalışmalarıyla da kendini en iyi şekilde ispatlamıştır. Aynı zamanda ekiplerimiz uluslar arası pek çok organizasyon ve festivallerde ülkemizi ve kentimizi en iyi şekilde temsil etmenin haklı ve onurlu gururunu yaşıyoruz. Üstün temsil kabiliyetlerinden dolayı ekibimizi kutluyor, çocuklarımızın alınlarından öpüyorum.” dedi. 

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları