loading
close
SON DAKİKALAR

HDP'den Fahrettin Altun'a: Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını HDP’ye dil uzatarak temizleyemez

HDP'den Fahrettin Altun'a: Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını HDP’ye dil uzatarak temizleyemez
Tarih: 15.02.2021 - 16:09
Kategori: Siyaset

HDP, "HDP, PKK’dan aldığı emirle hareket eden bir siyaset kuklasıdır" şeklinde açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a "6 milyondan fazla oy almış partimize dil uzatmak, sarayın bol maaşlı medya kayyımı olan Fahrettin Altun'un boyunu aşmaktadır" yanıtını verdi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen Pençe Kartal-2 Harekatı sırasında bir mağarada 13 kişinin öldürülmüş halde bulunduğunu açıklamıştı. 13 kişinin yıllar önce PKK tarafından kaçırılan asker ve polisler olduğu ortaya çıkmıştı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından HDP'yi hedef alan açıklamalar yaptı. Altun, "Buradan avazımız çıktığı kadar gür bir sesle haykırıyoruz. HDP demek PKK demektir. HDP, PKK’dan aldığı emirle hareket eden bir siyaset kuklasıdır. Bu gerçeği bugün bir kere daha gördük. HDP’yle olan ittifakları zarar görmesin diye PKK’nın adını dahi anamayanları da gördük" dedi.
HDP'den Altun'un açıklamasına yanıt geldi. Açıklamada, "Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını, HDP’ye dil uzatarak temizleyemez. 6 milyondan fazla oy almış partimize dil uzatmak, sarayın bol maaşlı medya kayyımı olan Fahrettin Altun'un boyunu aşmaktadır. Halkın gerçekleri bilmeye hakkı vardır. Hesap vereceksiniz" denildi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları