loading
close
SON DAKİKALAR

Hem cici annem, hem askerlik arkadaşım

Hem cici annem, hem askerlik arkadaşım
Tarih: 13.02.2012 - 09:23
Kategori: Magazin

Bülent Ersoy, “Fahrettin Aslan ile flört etmiştim. Oğlu Sacit’in cici annesiyim” demiş,

Bülent Ersoy, “Fahrettin Aslan ile flört etmiştim. Oğlu Sacit’in cici annesiyim” demiş, herkesi şaşırmıştı. Ekim 2005’te ölen Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan’ın büyük oğlu Sacit Aslan, Star TV’deki ‘Duymayan Kalmasın’da şok açıklamalar yaptı. 

'Bülent bey ' dediğim için beni mahkemeye verdi

Sacit Aslan, “Evet Bülent Ersoy doğru söylüyor; benim cici annem. Ama aynı zamanda askerlik arkadaşım. İkimiz de bahriyeliydik. Bülent amiral botlarında, ben de hücum botlarında görevliydim. Haliç’teki Taşkızak Tersanesi’nde karşılaşırdık. Yıllar sonra ‘Bülent Bey’ dediğim için beni mahkemeye verdi. Ama hakime, “Hanımefendi askerlik arkadaşım olur” deyince dava düştü. Şimdi Bülent ile iki günde bir görüşüyoruz” dedi.  Sonra da Bülent Ersoy’un asker selamını taklit etti!

'Babam Zeki Müren'ide Bülent Ersoy'uda dövdü '

Babası Fahrettin Aslan’ın Zeki Müren, Bülent Ersoy, Selami Şahin ve Gönül Yazar’ı dövdüğünü söyleyen Sacit Aslan müthiş bir de itirafta bulundu: “Ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim. Evliyken yasak ilişki yaşadığım Sibel Turnagöl’e dayak attım. Bir de Yüksel Uzel sevgilimdi. Beni aldattığını öğrenince, onurum zedelendi. Çalıştığı gazinoyu bastım ve dövdüm. Hayatımda ilk kez o gece sarhoş olmuştum!”

Sacit Aslan, Aralık 2005’te trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Aslan için de “Selçuk ile kavga etmiştim. Kaza gecesi beni 3 kere ısrarla aradı. Kızgın olduğum için telefonu açmadım. Sabaha karşı da acı haberi aldım. Helalleşemediğimiz için çok üzgünüm” dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları