loading
close
SON DAKİKALAR

Hem tacize hem de tecavüze uğradı

Hem tacize hem de tecavüze uğradı
Tarih: 12.02.2012 - 21:08
Kategori: Gündem

11 yaşındaki D.F., kuzeni tarafından tacize, seyyar satıcı tarafından ise tecavüze uğradı

Tekirdağ Çınarlı Mahallesi’nde ailesi birlikte yaşayan 11 yaşındaki D.F. isimli kız çocuğu, önceki akşam annesi komşusuna gidince evde yalnız kaldı. İddialara göre, bu sırada eve gelen D.F.’nin kuzeni 27 yaşındaki O.B., küçük kızı eliyle taciz ettikten bir süre sonra evden çıktı.
Uğradığı taciz nedeniyle ağlayarak dışarı çıkan D.F.’yi o sırada sokaktan geçen seyyar satıcı A.B. gördü. Seyyar satıcının çocuğu teselli etme bahanesiyle kendi evine götürdü. Burada küçük kıza zorla tecavüz eden 32 yaşındaki A.B., daha sonra küçük kızı serbest bıraktı.
Ağlayarak evine dönen D.F., yaşadıklarını anlatınca babası M.F., karakola giderek seyyar satıcı A.B. ile akrabaları O.B.’den şikayetçi oldu.
SUÇLARINI İTİRAF ETTİLER
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri seyyar satıcı A.B.’yi evinde gözaltına aldı. Tecavüz olayını duyarak eve geçmiş olsuna gelen ve uzun süredir kuzeni D.F.’yi taciz ettiği belirtilen O.B.’de polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan O.B. kuzeni olan küçük kızı taciz ettiğini, seyyar satıcı A.B. ise 11 yaşındaki kıza tecavüz ettiğini itiraf etti.
ADLİYEDE TUTUKLANDILAR
Emniyetteki işlemlerinin ardından dün Tekirdağ Adliyesi’ne sevk edilen O.B. ‘küçük yaşta kıza cinsel taciz’, seyyar satıcı olan A.B. ise küçük yaşta kıza cinsel saldırı’ suçundan tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevine konuldu. Küçük D.F., psikolojik destek için koruma altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları