loading
close
SON DAKİKALAR

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Kastamonu Belediyespor'un

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Kastamonu Belediyespor'un
Tarih: 29.05.2021 - 10:42
Kategori: Spor

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası Şampiyonu Kastamonu Belediyesi GSK oldu.

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Kastamonu Belediyespor ile İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK Eskişehir Porsuk spor salonunda karşı karşıya geldi. TRTSpor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanan mücadele karşılıklı gollerle başladı. 15. dakika 7-7 eşitlikle geçilirken, son bölümlerde skoru lehine çevirmeyi başaran Kastamonu Belediyesi GSK   maçın ilk yarısı 14-12  önde tamamladı. 

İkinci yarıya Kastamonu Belediyesi GSK hızlı başladı. Kastamonu ekibi peş peşe gollerle farkı 4 sayıya çıkarırken, 35. dakikada İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK farkı 2'ye indirdi: 18-16 

Son 8 dakikaya 5 sayılık avantajla giren Kastamonu Belediyespor, bu üstünlüğünü maç sonuna kadar taşıdı ve maçı 31-25 kazanarak kupanın sahibi oldu. 

Bu sonuçla Kastamonu Belediyesi GSK, ilk kez Türkiye Kupasını müzesine götürmüş oldu.

Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde şampiyon Kastamonu Belediyespor'a kupasını AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü ve Federasyonumuz Başkan Vekili Ali Karamık takdim etti. Kupa ikinci olan İzmir Büyükşehir Belediyespor'a ise plaketini Federasyonumuz Yönetim Kurulu üyesi Ömer Hançer  ve Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel takdim etti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları