loading
close
SON DAKİKALAR

Her derde deva komisyon

Her derde deva komisyon
Tarih: 12.02.2012 - 18:12
Kategori: Siyaset

TBMM Dilekçe Komisyonu’nda ‘Meclis toplantılarımıza sponsor olabilir mi’ diyenlerden arızalanan kombinin çalıştırılmasını isteyenlere kadar herkes başvuruyor

Vatandaşlar, yaşadıkları birçok ilginç sorunun çözümü için TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuruyor. AA muhabirinin yaptığı derlemelere göre, Komisyona yapılan bazı ilginç başvurular şöyle:
“10 yıldır İ™KUR’dan iş yanıtı alamıyorum.  -İstanbul’da Silivri-Yenibosna hattında çalışan özel halk otobüslerinin sunduğu taşımacılık hizmeti kalitesiz. Tekirdağ kapalı cezaevinde bulunan mahkum eşimin Ankara’daki bir cezaevine naklini istiyorum. Babaannem evlatlık verilen Osmanlı Paşasının kızı. Babaannemin nüfus kaydının bulunmasını istiyorum. Otolarda kullanılan xenon farlar gözümü rahatsız ediyor. Emniyet müdürü olarak yapmış olduğum çalışma sonucunda büyük bir kaçakçılığın ortaya çıkarılmasına yardımcı oldum. İhbar tazminatı verilmedi. Ekonomik yönden zor durumdayız. Eski bir futbolcu olan oğlumun Galatasaray’da oynarken kazandığı UEFA Kupası Madalyasını satmak istiyorum. Kış aylarında yaşadığım bölgedeki voltaj düşüklüğü nedeniyle kombimi çalıştıramıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Valilik emri olarak 2 inek verilmesi kararı Kaymakam tarafından 1 inek olarak yerine getirildi. Yapmak istediğimiz çalışma toplantısına Türkiye Büyük Millet Meclisinin sponsor olmasını istiyoruz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları