loading
close
SON DAKİKALAR

Hesaba İtiraz Etti, Kolunu Kırdılar

Hesaba İtiraz Etti, Kolunu Kırdılar
Tarih: 22.02.2012 - 18:33
Kategori: Yerel

Adana'da gittiği barda içtiği bir şişe biraya 120 lira hesap gelince itiraz eden 60 yaşındaki Ali Özkan, bar çalışanları tarafından dövüldüğünü iddia etti

Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde önceki akşam yaşanan olayda iddiaya göre emekli işçi Ali Özkan, eğlenmek için bir bara gitti. Bir şişe bira içen Ali Özkan’a garson iddiaya göre 120 lira hesap getirdi.

Hesaba itiraz eden Ali Özkan ile bar çalışanları arasında kavga çıktı. Bar çalışanları, Özkan’ı dövüp, sağ kolunu kırdı. Özkan’ın cebindeki kredi kartından 120 liralık hesabı tahsil eden bar işletmecileri, bir taksiye bindirip, onu evine gönderdi.

Eşi ve çocuklarına barda dayak yediğini söylemek istemeyen Ali Özkan, "Eve gelirken tanımadığım 2 kişi önümü kesip, beni dövdü. Cebimden emekli maaşım olan 830 lira parayı ve kredi kartımı aldılar" dedi.

Özkan’ın yakınları polisi arayıp gasp ihbarında bulundu. Gelen polis ekibi araştırma başlatırken Ali Özkan’ın doğru söylemediğini belirledi. Polisleri kandıramayacağını anlayan Özkan, "Barda eğlendim, hesap yüzünden dayak yedim. Ama bunu aileme anlatmaktan çekindiğim için böyle bir yalan uydurdum" diyerek gerçeği anlattı.

Ali Özkan, çağrılan ambulansla Adana Devlet Hastanesi’ne götürülüp, tedaviye alındı. Polis, Özkan’ı dövdüğü ileri sürülen bar çalışanlarının kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları