loading
close
SON DAKİKALAR

Hidayet Türkoğlu: Görevlerimi sürdürüyorum

Hidayet Türkoğlu: Görevlerimi sürdürüyorum
Tarih: 12.01.2021 - 13:42
Kategori: Gündem

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu, görevlerinden el çektirildiği iddialarına yanıt verdi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı ve Cumhurbaşkanı Spor Danışmanı Hidayet Türkoğlu’nun mevcut görevlerinden el çektirildiği ileri sürülmüştü. AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yakın bazı isimlerin ABD vatandaşı olan Hidayet Türkoğlu’nun yurtdışındaki banka hesabında bulunan 150 milyon euroyu Türkiye’ye getirmesini istediği, Türkoğlu'nun bunu reddettiği ifade edilmişti. Hidayet Türkoğlu’na Saray’daki odasını boşaltması talimatı verilerek, TBF Başkanlığı’ndan da istifa etmesi istendiği iddia edilmişti.

Hidayet Türkoğlu, sosyal medya hesabından bu iddialara yanıt verdi.

"Büyük gururla sürdürdüğüm Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve Türk basketboluna hizmet etmek üzere seçilerek icra ettiğim Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı görevlerimi tüm bilgim, birikimim ve vizyonumla sürdürmeye devam ediyorum" diyen Türkoğlu şunları kaydetti:
"Yeni dönemde yapılacak seçimlere hazırlanan isimlerin, kalitesiz derme çatma yalan haberlerle değil, basketbolun geleceğine yönelik vizyon ve iş planlarıyla kampanya yürütmelerini dilerim. Camiamıza yakışacak yöntemin bu olduğuna inanıyorum."

İlgili haber:
'Hidayet Türkoğlu'na Saray'daki odasını boşaltması talimatı verildi, TBF Başkanlığı'ndan istifa etmesi istendi'

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları