loading
close
SON DAKİKALAR

HKP'den, Karaismailoğlu ve Atik'e suç duyurusu

HKP'den, Karaismailoğlu ve Atik'e suç duyurusu
Tarih: 06.01.2022 - 18:26
Kategori: Gündem

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Adnan Oktar bağlantısı ortaya çıkınca, TCDD Genel Müdürlüğü’nden istifa eden Abdülkerim Murat Atik’i Bakan Müşaviri olarak atayan Bakan Karaismailoğlu ile Atik hakkında suç duyurusunda bulundu.

TCDD Genel Müdürlüğüne atandıktan sonra Adnan Oktar Grubu ile bağlantısı ortaya çıkan ve 10 gün içerisinde genel müdürlükten istifa etmek zorunda kalan Abdülkerim Murat Atik’e Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında “Bakan Müşaviri” unvanıyla makam odası verilmesinin ardından Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) avukatları bir kez daha harekete geçti.

KARAİSMAİLOĞLU VE ATİK’E SUÇ DUYURUSU

HKP avukatları, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu hakkında “Görevi Kötüye Kullanma” ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında Bakan Müşaviri Abdülkerim Murat Atik hakkında, “Silahlı Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık” suçlarını işledikleri iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

“ATAMASININ YAPILMASI KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE MÜMKÜN DEĞİLDİR”

HKP avukatları tarafından Başsavcılığa verilen suç duyurusu dilekçesinde, “Silahlı Terör Örgütü ile organik bağı devam eden ve hakkındaki bu konudaki iddiaları çürütülememiş birinin, TCDD’nin başına Genel Müdür olarak atanamayacağı gibi Devletin hiçbir kadrosuna atamasının yapılması ülkemizde geçerli kanunlar çerçevesinde mümkün değildir” denildi.

HKP avukatları dilekçede, Bakan Karaismailoğlu ve Bakan Müşaviri Atik hakkında soruşturma yürütülerek kamu davası açılmasını talep etti.

“MAKAM ODASI TAHSİS ETTİLER, MAAŞ BAĞLADILAR”

Suç duyurusuna ilişkin HKP MYK Üyesi Adnan Okur açıklama yaptı. Okur şu ifadelere yer verdi:

AKP’giller Abdülkerim Murat Atik’ten vazgeçemiyor. Kim bu “Bulunmaz Hint Kumaşı” Murat Atik? AKP’giller’in Reisinin TCDD’nin başına Genel Müdür olarak atadığı, Adnan Oktarcılar ve kedicikleri diye bilinen silahlı terör örgütüyle iltisakının açığa çıkmasıyla ve Partimizin bunu yargıya taşımasıyla, Genel Müdürlükten istifa etmek durumunda kalan, Yılan yuvası Ortaçağcı tarikatların tezgâhından geçmiş, AKP’giller’in yandaşlığından prim yapmış bir Parababası.İşte böyle birini AKP’giller, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına Bakan Müşaviri olarak atadılar, makam odası tahsis ettiler, maaş bağladılar. Hakkındaki iddiaların hiçbiri çürütülememiş, Fuhuş ve cürüm çetesi sapık örgütle bağını koparttığına, pişmanlık gösterdiğine dair bir emaresi Kamuoyuna yansımamış, Terör Örgütü ile organik bağı olduğuna dair raporları Emniyet Müdürlüğü’nün ve MASAK’ın arşivine girmiş Murat Atik’in, Bakan Müşaviri olarak atanmasını yargıya taşıdık. Murat Atik ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu hakkında suç duyurusunda bulunduk.

“MURAT ATİK’İN BAKAN MÜŞAVİRİ YAPILMASI KABUL EDİLEMEZ”

Pırıl pırıl aydın gençlerimiz işsizlik cehennemine atılırken, Parlak beyinlerimiz Avrupa’ya, Amerika’ya beyin göçüyle heba olurlarken, KPSS’de dereceye girip AKP’ye yandaş olmadığı için mülakatta elenen öğretmenlerimizin acıları, feryatları yürekleri dağlarken, Liyakatsiz Murat Atik’in Bakan Müşaviri yapılması kabul edilemez. Bu ülkenin en Vatansever, en Halksever Partisi Halkın Kurtuluş Partisi olarak, böylesine bir hukuksuzluğu, kanunsuzluğu, haksızlığı kabul edemezdik, etmedik, etmeyeceğiz. AKP’giller’in bütün yolsuzluk, hukuksuzluk, kanunsuzluk, hırsızlık, vatan satıcılığı suçlarını kayıt altına aldırmaya, tarihe not düşmeye devam edeceğiz. Bu bizim omuzlarımıza yüklenmiş bir görevdir. Hiç çekinmeden, korkmadan, bıkmadan, yılmadan görevimizi ve Halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları