loading
close
SON DAKİKALAR

'Hocaefendi iki kişiyi önerdi'

'Hocaefendi iki kişiyi önerdi'
Tarih: 08.05.2012 - 16:44
Kategori: Medya

Hareket'in önde gelen ismi açıkladı; Hoca Efendi'gelip isim istediler...

Gülen Cemaati'nin önde gelen ismi Taraf'a konuştu...

Hareket'in önde gelen ismi açıkladı; Hoca Efendi'gelip isim istediler. Milletvekilliği için 2 isim verdi.

Fethullah Gülen'in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı Başkanı Mustafa Yeşil, Taraf Gazetesi'nden Neşe Düzel'e önemli açıklamalarda bulundu.

HOCAEFENDİ İKİ İSMİ MİLLETVEKİLLİĞİNE ÖNERDİ

Yeşil, 'Cemaat-hükümet çatışmasının arkasında birilerinin gayreti var. Belli ki bu çatışmada cemaat ve hükümet yıpranacak. Başbakan'ın hizmetten dostları var. Siyasette hizmeti seven insanlar var. Hocaefendi'ye 'Sizin önereceğiniz isimler yok mu' denildiğinde İlhan İşbilen ve Muhammed Selçuk'u önerdi' dedi

İşte Mustafa Yeşil'in öne çıkan o açıklamaları

"Nedim Şener ve Ahmet Şık'ı tutuklayanların, Cemaat üyesi oldukları için bu kişileri tutukladıklarına dair bir delil var mı?"

"MİT Müsteşarı'nı ifadeye çağıranlar nasıl bir maska ve niyetle, neyi hedefleyerek yaptılar bunu, ben de merak ettim. Hocaefendi'ye de sordum. 'Bu yargıçları tanıyor musunuz' dedim. 'Hayır, tanımıyorum' dedi."

"Tekrar sordum. 'Bu insanları tanımıyorsunuz ama, bunlar sizin sözünüzü dinleyen insanlar mı?' dedim. 'Benim sözümü dinleyenlerin, adalet-hak çizgisinin dışına çıkmaması gerekir. Bu insanları bilmiyorum" dedi."

"Elbette Hizmet'e taraftar savcılar var. Emniyet'te de bu insanlar var. Hizmet'e gönül veren, sempati duyan birkaç milyon insan var"

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları