loading
close
SON DAKİKALAR

Hollywood Eminönü'nde

Hollywood Eminönü'nde
Tarih: 15.11.2011 - 11:31
Kategori: Magazin

Ben Affleck'in 'Argo' filmi, Hollywood'un ünlü yüzlerini İstanbul'da buluşturdu.

ABD'li oyuncu Ben Affleck’in İstanbul’da çektiği, 1979 yılında İran’da yaşanan rehine krizini konu alan filmi “Argo”da Hollywood’un ünlü isimleri rol alıyor. Affleck’in hem yönetmen hem de başrol oyuncusu olarak imzasını attığı “Argo”nun kadrosunda “Passengers”, “Identity”, “The Killing Room” filmleriyle adını duyuran Clea DuVall, 2008 yapımı “Sex and the City”de ve “Scrubs” dizisinde oynayan Kerry Bishe, birçok film ve televizyon dizisinde seyirci karşısına çıkan Nelson Franklin ile Tate Donovan da var.

DuVall, Bishe, Franklin ve Donovan, önceki gün filmin çekimlerinin ardından Eminönü’ne gitti. Dörtlü, Mısır Çarşısı, Yeni Cami ve Sultanhamam’ı gezdi. Cami önündeki kuşları ve kedileri besleyen oyuncular, dükkanları da dolaşıp yakınları için hediyeler aldı.         

James Bond serisinin 23. filmi, İstanbul sahnesiyle başlayacak. Filmin açılış sahnesinin yanı sıra daha birçok sahnesi yine Türkiye’de çekilecek.  

Sam Mendes’in yöneteceği, son “007” Daniel Craig’in başrolde olduğu yeni James Bond filmi “Skyfall”un startı verildi. Craig’e Fransız aktris Berenice Marlohe ile Javier Bardem’in eşlik edeceği film, İstanbul’da çekilecek sahneyle başlayacak. Mendes, filmin Londra’daki basın toplantısında “Londra, Çin, İstanbul ve ıskoçya’da çekim yapacağız. Süprizi ve aksiyonu bol bir film geliyor” diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları