loading
close
SON DAKİKALAR

Hülya Koçyiğit'ten Ayşen Gruda'ya yanıt

Hülya Koçyiğit'ten Ayşen Gruda'ya yanıt
Tarih: 03.03.2018 - 09:53
Kategori: Magazin

Hülya Koçyiğit, ''Türkiye'de herkes fazla özgür'' sözlerini eleştiren Ayşen Gruda'ya yanıt verdi.

Üsküdar Üniversitesi tarafından düzenlenen 3. Yüksek İnsani Değerler Ödülleri, önceki gün yapılan törenle sahiplerine verildi. Organizasyonda bu yıl ilk kez bir sanatçı da ödül aldı.  

Ödül, toplumu bir arada tutan aile değerlerinin yaşatılmasında örnek yaşamı, toplumun katmanlarını bir arada tutan saygı kültürünün yerleşmesine katkıları, sosyal sorumluluk alanındaki faaliyetleri ve türk sinema sanatında özgün etkisi sebebiyle Hülya Koçyiğit’e sunuldu.

Sanatçı Hülya Koçyiğit’e ödülü Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından takdim edildi.

Hürriyet'in haberine göre; tören sonrası konuşan Koçyiğit, “Bu ödüle layık görülmek çok büyük bir onur. Fedakârlık, sadakat, adalet, dürüstlük ve samimiyet; bütün bunlar öğrenilebilen duygular. Ama nedense günümüzde bu duygulardan yavaş yavaş uzaklaştığımızı fark ediyorum” dedi.

AYŞEN GRUDA'YA YANIT

Ayşen Gruda, Koçyiğit'in ''Türkiye'de herkes fazla özgür'' sözlerini eleştirmiş, ''Daha ne yapsınlar pardon, kamçıyla mı dövsünler bizi? Hülya Hanım bu hülyalardan bir an evvel uyansın'' demişti. Koçyiğit, Gruda'nın açıklamaları hatırlatılınca ''Herkes, herkes hakkında fikrini söyleyebilmeli'' dedi. Oyuncu, Gruda'ya kırılıp kırılmadığı sorulduğunda ise ''Hayır'' diyerek röportajı noktaladı.

 

Ayşen Gruda'dan 'ülkede baskı yok, aksine herkes fazla özgür' diyen Hülya Koçyiğit'e: Daha ne yapsınlar pardon, kamçıyla mı dövsünler bizi?

 

Hülya Koçyiğit: Ülkede baskı yok aksine herkes fazla özgür

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları