loading
close
SON DAKİKALAR

İBB: İstanbul Otogarı’nın eski halinden eser kalmadı, artık herkes için daha güvenli

İBB: İstanbul Otogarı’nın eski halinden eser kalmadı, artık herkes için daha güvenli
Tarih: 21.01.2020 - 08:35
Kategori: Gündem

İstanbul Otogarı'nın işletmesi Ekrem İmamoğlu'nun göreve gelmesinin ardından İBB'ye geçmişti. Otogar, yapılan çalışmaların ardından daha temiz ve güvenli hale getirildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve geldikten sonra İstanbul Otogarı'nda inceleme gezisi yapmış, çok sayıda şikayette bulunulan otogar için "Buraya benim eşim, çocuğum gelmez, 16 milyon İstabullunun eşi, çocuğu nasıl gelsin?' demişti. 

9 Eylül 2019'da işletmesi İBB'ye devredilen otogarda iyileştirme çalışmaları yapıldı. Otogarın girişindeki kartlı geçiş sistemi plaka tanıma sistemiyle değiştirildi, araçların bekleme süreleri azaldı. Güvenliği sağlamak için aydınlatma çalışmaları yapılan otogara 600 kamera yerleştirildi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, otogardaki çalışmalara ilişkin bir video paylaştı. Ongun, "İstanbul Otogarı’nın eski halinden eser kalmadı. Otogar artık herkes için daha güvenli, daha temiz ve daha düzenli. İyileştirme çalışmaları devam ediyor" dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Şahap Önal

Tamamen yalan açıklama,
Otogar binlerce işyeri sahiplerinin finansmanı ile yapıldı.Sayın Imamoğlu Otogarda bu insalar önünde açıkça söz verdi..Kimse mağdur olmayacak, Sorunları Buradaki Muhatapları ile ortaklaşa çöceğiz sözüne rağmen Binlerce işyeri sahipleri İBB tarfından mağudr eidlmişti. Sayın İMAMOĞLU söz vermişti kimse mağdur olmayacak.
Seçimden sonra birkin sözünü hiç bir yasal işlem yapılmadan yüzlerce işyerleri sahipleri haberi olmadan yasal işlem yapmadan yerele bir edip yıktılar..İBB de kimseye sahip çıkmadı Murta Ongun Eş BAŞKAN olmuş kendi kendisine rol biçiyor OTOGARA atamalar yapmış, keyfî uygulamalar, Esnaf Perişan ,Yazıhane sahipleri perişan,Otobüs sektör temsilcileri perişan ,kimin ne yaptığı belli değil.Her gün kargaşa, Birlerine yeni rant ekipleri kurduruluyor..Otogar Kaçak ..Hiç birşey olmamış gibi çok bilmiş herşeyin altından çıkan ONGUN önce İBB den elini çeksin Otogarda kadro kurmaktan elini çeksin...Bilmediği konulara girmesin.
YILLARDIR AĞIR HAK KAYIBI MÜCADELESİ VEREN ESNAFALAR DERNEĞİ EMEĞİ ÜSTÜNE OTURUP kendisine rol biçmesin, Binlerce tüyü bitmemiş yetim hakkı var. Rant gurbu girişin diyerek çok mücadele eden biz ,bize söz verip sözünde durmayan Başkan..Ekibi.
Murat ONGUN geçmişini temizlesin ,siyasi hiç bir görevi niteliği olmayan Murta ONGUN CHP nin Meclis çalışmaları ,soru önergeleri Genel BAŞKAN araştırma Raporumu yok sayamaz..Zamanı gelince bizde hakkındaki dosylarını açacağız..CHP otogar için çok mücadle verdi..Yok sayamaz.Binlerce işyerleri sahiplerinin hakkı Sayın IMAMOĞLU yok sayamaz

21.01.2020, 21:38
Yorum Yap

Facebook Yorumları