loading
close
SON DAKİKALAR

İBB, üniversite öğrencilerine eğitim yardımına başladı

İBB, üniversite öğrencilerine eğitim yardımına başladı
Tarih: 13.12.2019 - 11:41
Kategori: Gündem

İhtiyacı olan üniversite öğrencilerine burs verilmesi Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden birisiydi. Ekrem İmamoğlu bu vaadini gerçekleştirdi. 30 bin üniversite öğrencisine burs verilmeye başlandı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, üniversite öğrencilerine burs verilmesi vaadinin yerine getirildiğini kaydetti. Ongun, Twitter hesabından İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan'ın bursa ilişkin açıklamalarını ve üniversite öğrencilerinin görüşlerinin yer aldığı bir video paylaştı.

"Öğrencilere verdiğimiz sözleri de yerine getiriyoruz. Eğitim yardımı dağıtılmaya başlandı; yurtlar, kütüphaneler ve çalışma alanları için çalışmalar başladı. Üniversitelerle işbirliği yapıp yeni iş ve çalışma alanları oluşturulacak" diyen Ongun'un paylaştığı videoda öğrenciler burs verilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan Arslan'ın da konuya ilişkin açıklamalarına yer verildi. Arslan, "Yayınladığımız kriterler var. O kriterler çerçevesinde en yüksek puanı alan ve yardıma ihtiyacı olanlar arasından seçiyoruz. Öğrencilerin en fazla harcamalarının olduğu dönemlere göre ayarladık. İleride bir başarı bursu vermeyi de arzu ediyoruz" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları