loading
close
SON DAKİKALAR

İBB'de fırsat bekleyenler harekete geçti: YSK kararının ardından İBB'nin sosyal medya hesabı İmamoğlu'nu takibi bıraktı!

İBB'de fırsat bekleyenler harekete geçti: YSK kararının ardından İBB'nin sosyal medya hesabı İmamoğlu'nu takibi bıraktı!
Tarih: 06.05.2019 - 22:51
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi Twitter hesabı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer’i takipten çıkardı!

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etme kararının ardından İBB'nin resmi Twitter hesabından dikkat çeken bir hamle geldi. İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı'nın "YSK’nın Büyükşehir Belediye Başkanılığı seçimleri ile ilgili kararının İstanbulumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" şeklindeki açıklaması paylaşıldı.

Bu arada, İBB'nin resmi Twitter hesabının Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer’i takipten çıkardığı öğrenildi.

Ayrıca İBB Kültür A.Ş'nin sosyal medya hesabından da YSK kararının hemen ardından Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Kadir Mısıroğlu için başsağlığı mesajı paylaşıldı.

İBB'nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar tepki çekti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları