loading
close
SON DAKİKALAR

İBB'den TRT'ye 'Altunizade' tepkisi

İBB'den TRT'ye 'Altunizade' tepkisi
Tarih: 04.10.2019 - 09:35
Kategori: Gündem

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Altunizade metrobüs durağında yaşanan yoğunluk ile ilgili haber yapan TRT için "Gün boyu üstgeçitten yayın yapan TRT’nin, maaşlı sosyal medya trolleriyle aynı seviyesizliğe gelmesi üzücüdür" dedi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Altunizade metrobüs durağında üst geçitte gün boyu yayın yapan TRT'ye tepki gösterdi.
Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,"Gün boyu üstgeçitten yayın yapan TRT’nin, maaşlı sosyal medya trolleriyle aynı seviyesizliğe gelmesi üzücüdür. Metro ve metrobüslerin hizmet yoğunluğu ve kalitesi kısa sürede arttırılmıştır. Şu ana kadar eksik, hatalı yapılan tüm çalışmaların düzeltilmesi için de çalışılmaktadır" ifadelerini kullandı.
Ongun, Altunizade’de röportaj yapılan alanda Ulaşım Daire Başkanının açıklama yapma talebinin TRT Haber muhabiri tarafından kabul edilmediğini belirterek, "Kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz" dedi.
Ongun üst geçidin paralı olduğu yönündeki TRT Haber'in haberini yalanlayarak "Altunizade üst geçidinin ücretli olduğu haberi doğru değildir. Kullanan herkesin bildiği gibi üstgeçitin diğer kısmında konut alanı mevcut değil. Etrafı bağlantı yollarıyla çevrili bir yeşil alan var. Oraya da üstgeçidin hemen altındaki metro alt geçidinden geçilebilmekte" şeklinde açıklama yaptı.
 
Ongun'un açıklamalarına TRT Haber'den yanıt geldi. Muhabir Sena Ünal Kaya, haberinin arkasında olduğunu ifade ederek, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
 
Yoğunluk azaldı
Altunizade metrobüs durağında üst geçidin her iki yanına turnike konulması sonrasında yoğunluk azaldı.
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları