loading
close
SON DAKİKALAR

'İbo Show'da Seda Sayan Ahmet Kaya şarkısı söylemek için izin istiyor, Serdar Ortaç şarkıya eşlik ediyor. Ah balık hafızalı ülkem benim'

'İbo Show'da Seda Sayan Ahmet Kaya şarkısı söylemek için izin istiyor, Serdar Ortaç şarkıya eşlik ediyor. Ah balık hafızalı ülkem benim'
Tarih: 01.01.2021 - 17:01
Kategori: Magazin

Rasim Öztekin, İbo Show'un yılbaşı özel programında şarkıcı Serdar Ortaç'ın Ahmet Kaya'nın "Öyle bir yerdeyim ki" şarkısına eşlik etmesine "Ah balık hafızalı ülkem benim" sözleriyle tepki gösterdi.

İbo Show, dün gece yılbaşı ekrana geldi. Programa Bülent Ersoy, Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer konuk olarak katıldı.

Programda, Seda Sayan, Ahmet Kaya'nın "Öyle bir yerdeyim ki" şarkısını söylemeden önce İbrahim Tatlıses'e "Müsaaden var mı?" diye sordu. Tatlıses, Sayan'a "Ahmet Kaya olunca akan sular durur" yanıtı verdi. Serdar Ortaç da şarkıya eşlik etti.

Oyuncu Rasim Öztekin, Ahmet Kaya'nın şarkısına Sedar Ortaç'ın eşlik etmesine tepki gösterdi. 

Ahmet Kaya'nın 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreninde uğradığı linç girişimini hatırlatan Öztekin, "İbo Show yılbaşı programında Seda Sayan Ahmet Kaya söylemek için izin istiyor. İbo ”Ahmet Kaya olunca akan sular durur” diyor. Serdar Ortaç şarkıya eşlik ediyor. Ah! Balık hafızalı ülkem benim. (yıl 1999'a bak)" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Ahmet Kaya, 1999 yılında Magazin Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği ödül töreninde Yılın En İyi Sanatçısı ödülünü almak için çıktığı sahnede yeni albümünde Kürtçe bir şarkı söyleyeceğini duyurmuş bunun aralarında Serdar Ortaç'ın da olduğu şarkıcılar ve gazetecilerin olduğu bir grup sahneye çıkarak Kaya'ya tepki göstermişti. Ahmet Kaya'ya çatal, bıçak fırlatılmıştı.

Serdar Ortaç daha sonra "O sahnede olmaktan pişmanım. O grubun içinde o anı yaşamaktan pişmanım. Allah benim belamı versin o gün orada olduğum için… Herkes diyor ki, ‘çatal attın’. Hiçbir şey atmadım. Orada marş oku dediler. Binlerce kez özür diliyorum bütün Ahmet Kaya hayranlarından. En büyük pişmanlıklarımdan biridir rahmetlinin bu yaşadıklarına alet olmak. Allah benim belamı versin" demişti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları