loading
close
SON DAKİKALAR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan saldırıya uğrayan ve hastanede tedavi gören hakem Halil Umut Meler'e ziyaret

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan saldırıya uğrayan ve hastanede tedavi gören hakem Halil Umut Meler'e ziyaret
Tarih: 12.12.2023 - 13:04
Kategori: Gündem

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Süper Lig'de dün akşam yapılan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımda saldırıya uğrayan hakemimiz Halil Umut Meler’i Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağ ile canlı görüşme yaptırıyor;

"Dün akşam MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının sonunda menfur bir saldırıya uğrayan hakemimiz Halil Umut Meler’i tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik.

Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan hakemimizle telefonda görüşüp, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hakemimize, kıymetli ailesine ve Türk hakem camiasına bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Ali Yerlikaya çıkışta basın açıklaması yaptı;

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

"Yaşanan olaylar bizim için çok büyük üzüntüydü. Halil Umut Meler'e karşı yapılanı şiddetle kınıyorum. Dünyanın en popüler sporunda böyle enstantaneler görmeyi hak etmiyoruz. Adalete inanıyoruz, hakem camiasına geçmiş olsun.

Bir daha dün geceki gibi bir sonuç, yüzümüzü kızartan, gördüğümüze inanamadığımız bir olay görmek istemiyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımız, az önce hakemimizi ziyaret sırasında aradı, görüştürdük. Geçmiş olsun dileklerini iletti. Süreci anbean takip ettiğini, kınadığını belirtti. Kıymetli başhekimimiz ile birlikte hakem ile ilgili bilgileri aldı.

Bir çağrıda bulunuyorum. Tüm spor dallarında biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, sevgimizi en güzel şekilde yapalım. Sayın Cumhurbaşkanımız az önce hakem Halil Umut Meler ile telefonla görüştü. Süreci an ve an takip ettiğini ve kınadığını belirtti.""

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları