loading
close
SON DAKİKALAR

İftarda bile ayrım yaptılar: Vatandaşa kumanya, AKP protokolüne ziyafet!

İftarda bile ayrım yaptılar: Vatandaşa kumanya, AKP protokolüne ziyafet!
Tarih: 13.06.2018 - 16:01
Kategori: Gündem

Başbakan Binali Yıldırım, Amasya’da önceki gece AKP’li Amasya Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katıldı. Başbakan Binali Yıldırım ve protokolün oturduğu masalar beyaz örtü ile vatandaşların oturduğu bölümden ayrıldı.

Protokolle vatandaş arasında korumalar ve polislerin nöbet tutması dikkat çekti. Cumhuriyet'ten Mehmet Menekşe'nin haberine göre; Protokol için özel masalar hazırlanırken, vatandaşlar plastik masa ve sandalyelerde yemek yedi. Vatandaşlar, plastik kaplarda verilen yemekleri plastik kaşık çatalla yerken protokol için porselen tabaklarla ve cam bardaklarla servis yapıldı. Vatandaşlara, çorba, sigara böreği, etli pilav, tatlı, ekmek ve sudan oluşan iftar menüsü verildi. Bu yemekler plastik kaplarda masalara konuldu. Protokole ise bu yemekler tabaklarla garsonlar tarafından sıcak servis edildi ayrıca vatandaşın menüsünde olmayan baklava, meyve, hurma, kuru kayısı ve çeşitli içecekler de protokole servis edildi. Protokolün iftar masasının vatandaşın iftar masasına göre daha zengin olması dikkat çekti.

Protokol masasında meyvesuyu, cam şişelerde su, porselen tabaklar, pırıl pırıl masa örtüsü vardı.

Vatandaşın masasında ise karton kutular içine yerleştirilmiş bir kaç parça iftariyelik ve bir dilim ekmek bulunuyordu. Protokol için baklava da özel garsonlar tarafından servis edildi.

Protokolün iftar sofrasını koruma bekledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önceki günlerde katıldığı Avrasya Gösteri merkezi'ndeki iftar programında da benzer bir manzara yaşanmış, Erdoğan'ın bulunduğu masa ile halk arasına mavi şerit çekilmişti.
 
 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları