loading
close
SON DAKİKALAR

İki kardeş babalarının cenazesinde buluştu

İki kardeş babalarının cenazesinde buluştu
Tarih: 12.02.2012 - 13:27
Kategori: Magazin

Bir dönem hiç görüşmeyen ünlü oyuncular Naz Elmas ile Açelya Elmas, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babaları Talat Elmas’ın cenazesinde birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü

Bayramın ikinci günü evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Naz Elmas ile Açelya Elmas’ın babası, FB Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyesi de olan reklamcı Talat Elmas (63) dün son yolculuğuna uğurlandı. Elmas’ın cenaze namazı öğlen Erenköy Galip Paşa Camisi’nde kılındı. Kenan Ece, Nur Erkul, Burcu Esmersoy, Gamze Karaman, Mesut Akusta gibi ünlü isimlerin de katıldığı cenaze töreninde Naz Elmas ile Açelya Elmas sürekli gözyaşı döktü. Bir dönem hiç görüşmedikleri bilinen, ayrı annelerden dünyaya gelen iki kardeş cenaze töreninde önce yanyana gelmedi.

Ancak ilerleyen dakikalarda Naz Elmas, Talat Elmas’ın eşi Meral Elmas ve kardeşi Açelya’nın yanına gitti ve iki kardeş birbirlerine sarılıp gözyaşı döktü. Sadece geçen aylarda bir canlı yayında telefonda konuşan iki kardeş bir süre sohbet etti ve sonra tekrar sarılıp ağladı. Çok üzgün olduğunu söyleyen Naz Elmas, “Çok ani oldu. Böyle bir şey beklemiyorduk. Çok üzgünüm. Nasıl olduğunu bizde anlamadık” dedi. Cenaze sırasında erkeklerin ön tarafta saf tuttuğu sırada, kadınların hemen arkada durması ilginç bir görüntü oluşturdu.
Naz Elmas’ın, Esmersoy ve arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada, “Acımız büyük, gözlüklerimizi takalım” demesi ise şaşırttı. Bu sözleri şovmen Cem Yılmaz’ın gösterilerinde sık sık kullandığı biliniyor. Talat Elmas’ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı’na defnedildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları