loading
close
SON DAKİKALAR

İki kardeş karpuz uğruna hayatından oldu!

İki kardeş karpuz uğruna hayatından oldu!
Tarih: 23.06.2019 - 15:33
Kategori: Yaşam

Batman Çayı kenarına serinlemek ve piknik yapmak için giden 3 kardeşten ikisi suda kaybolurken, bir kardeş olay yerindeki bir çoban tarafından kurtarıldı. Akşam saatlerinde kaybolan iki kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Bulut Kutlu'nun haberine göre Batman'da, Batman Çayı'nın aktığı, Güneykent Mahallesi’nde bulunan Güney Çevreyolu üzerindeki köprünün yakınlarında Serhat, Sinan ve Ferhat Şanlı isimli üç kardeş piknik yapmak ve serinlemek istedi.

Yanlarında getirdikleri karpuzu soğutmak için suya koyan üç kardeş, karpuzları suyun sürüklediğini görünce geri almak istedi.

SİNAN'I KURTARMAK İSTEDİLER

Sinan Şanlı (13) suya giren karpuzu geri almak isterken akıntıya kapılınca ikiz ağabeyleri Serhat ve Ferhat Şanlı (19) peşinden suya atladı. Serhat ile Sinan'ın akıntıda kaybolduğunu gören Ferhat Şanlı olay yerine yakın bir çoban tarafından kurtarıldı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine AFAD, Jandarma ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İKİ KARDEŞİN CENAZESİ BULUNDU

Olay yerinde hemen su üstü arama çalışmasına başlandı. Akşam saatlerinde su altı arama dalgıç polis ekibi 13 yaşındaki Sinan Şanlı ve ağabeyi Serhat Şanlı'nın cansız bedenlerine ulaştı. Çocukların yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak : Habertürk

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları