loading
close
SON DAKİKALAR

İkiz annesi, kendini ahırda astı

İkiz annesi, kendini ahırda astı
Tarih: 11.02.2012 - 18:48
Kategori: Kadın

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde ikiz çocuk annesi Perihan Yılmaz, uyuyan kızlarını yalnız bırakıp evin yanındaki ahırda, tavana kendini iple asarak yaşamına son verdi

Köyceğiz ilçesine bağlı Pınarköy köyünde bugün saat 06.00 sıralarında meydana gelen olayda,  çocuk annesi Perihan Yılmaz, erken saatte, Marmaris’teki bir beton firmasında beton mikseri şoförlüğü yapan eşi Mehmet Yılmaz’ı işe gönderdikten sonra uyuyan çocuklarını evde bırakıp yandaki ahıra gitti ve iddiaya göre kendini iple tavana astı.

Perihan Yılmaz’ın sabah dışarı çıkmaması üzerine durumdan şüphelenen yakındaki evde oturan akrabaları, ahırda talihsiz kadının cansız bedeniyle karşılaşıp durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, yaptıkları araştırmada herhangi bir intihar notuna rastlamazken, savcının incelemesinin ardından ceset otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Anaokuluna giden 6 yaşındaki ikiz kız kardeşler ise Yılmaz’ın yakınları tarafından evden uzaklaştırılıp başka bir eve götürüldü. Acı haber üzerine eve gelen Mehmet Yılmaz, sinir krizi geçirdi. 

Bir çocuk daha istediği öğrenilen Perihan Yılmaz’ın, kalbindeki rahatsızlık nedeniyle iki kez anjio olduğu ve bu nedenden çocuk yapamadığı için de bir süredir psikolojik sorun yaşadığı belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları