loading
close
SON DAKİKALAR

İlahiyatçıdan tepki çeken ‘Filenin Sultanları’ paylaşımı

İlahiyatçıdan tepki çeken ‘Filenin Sultanları’ paylaşımı
Tarih: 26.07.2021 - 08:55
Kategori: Gündem

İlahiyatçı yazar İhsan Şenocak, "Filenin Sultanları" olarak adlandırılan Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı' üzerinden tepki çeken paylaşımlarda bulundu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları B Grubu ilk maçında, büyük bir başarıyla imza atarak son olimpiyat şampiyonu Çin'i 3 - 0 mağlup etti.

Diyanet tarafından kadınlara yönelik sözleri nedeniyle işine son verilen İlahiyatçı İhsan Şenocak voleybolcu kadınları hedef aldı. 

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Şenocak, "İslamın kızı! Sen oyun alanlarının değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin sutanısın; sen 'burnunu göstermekten utanan' anaların evladısın. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına 'sultan' demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da sensin!" diye yazdı.

Şenocak'a tepkiler çığ gibi olurken, yapılan paylaşımın altına binlerce yorum yazıldı.

Şenocak kendisine gelen tepkilerin ardından, "İfademde tek cümlelik bir hakaret yok.İslamın kızına ne olması ve olmaması noktasında bir çağrı var.Sermayesi "küfür" olan AHLAK YOBAZLARIYLA hukuk önünde tek tek HESAPLAŞACAĞIM.Sizin keyfinize göre DEĞİL İSLAMA göre konuşacağım. Dinime sövenle hesaplaşmadan canımı alma YA RABBİ!" paylaşımı yaptı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları