loading
close
SON DAKİKALAR

İlham kaynakları anneleri

İlham kaynakları anneleri
Tarih: 12.02.2012 - 20:22
Kategori: Magazin

Genç yıldızlar, giyim konusundaki zevklerini annelerinden almış

Müzik ve moda dünyasında başarı basamaklarını teker teker çıkan genç yıldızların ilham kaynağı anneleri...

SELENA GOMEZ
Müzik piyasasının yeni yıldızı Selena Gomez'in giyim tarzı gençler tarafından kopyalanıyor. Genç yıldızın romantik ve günlük parçaları bir arada kullanması moda eleştirmenleri tarafından da beğenilmesini sağlıyor. Genç şarkıcı, giyim tarzının annesi Mandy Teefey'ninkine çok benzediğini söylüyor.

MILEY CYRUS
Seksi şarkıcı Miley Cyrus, her bakımdan annesinin kopyası! Annesi gibi salaş, hippi ve etnik parçalara çok düşkün olan Cyrus, giyinirken ondan fikir aldığını dile getiriyor. Güzel şarkıcı, annesiyle birçok kıyafetlerini ortak giydiklerini söylüyor.

KENDALL JENNER
Podyumların genç yetenekleri arasında gösterilen Kendall Jenner'a geleceğin top model'i gözüyle bakılıyor. Jenner, spor ve şık parçaları başarıyla kombinliyor. Güzel mankenin, ilham kaynağı annesi Kris Jenner... Kendall, ablası Kim Kardashian gibi annesinin gardırobunu kopyalıyor!

TAYLOR MOMSEN
'Gossıp gırl' dizisindeki oyunculuğuyla dikkat çeken ancak müzik kariyerine yoğunlaşmayı tercih eden Taylor Momsen'ın aşırı provokatif giysileri ve rock giyim tarzını benimsemesi çok eleştirilmişti. Oysa genç yetenek, annesinin neredeyse tüm giyim tarzını bire bir kopyalıyor!

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları