loading
close
SON DAKİKALAR

İlişkiye Girdikleri Kadını Yakmışlar

İlişkiye Girdikleri Kadını Yakmışlar
Tarih: 15.03.2012 - 18:42
Kategori: Yerel

Kayseri'de 4 aydır kayıp olan Nimet Kurt'u öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

Kayseri’de kızı B.S ile birlikte yaşayan Nimet Kurt (42), iddiaya göre 8 Kasım’da daha önceden tanıdığı ve para karşılığında ilişkide bulunduğu Develi ilçesinde oturan oto elektrikçisi Hüseyin Dalmaz (25), Eren Karakoç (22) ve askerden izinli gelen Sefa Sami Ayhan’la (23) Melikgazi İlçesi Eskişehir bağlarındaki, arkadaşı Göksel Bülbül’ün (22) bekar evinde buluştu.

Zanlılardan Hüseyin Dalmaz, iddiaya göre ilişki başı 30 TL isteyen kadınla, alkolün de etkisiyle para yüzünden önce kavga etti. Ardından televizyon anteninin kablosuyla kadını boğarak öldürdü.

Cinayet öncesi Göksel Bülbül evden ayrılırken; Hüseyin Dalmaz, Eren Karakoç ve Sefa Sami Ayhan kadının cesedini el ve ayakları bağlayıp otomobille Develi İlçesine götürdü. İlçe girişinde Erciyes eteklerindeki bir arazide cesedi üzerine benzin döküp yaktıktan sonra, bir çukura gömdüler.

Nimet Kurt’un otomobili de Melikgazi İlçesindeki Seyyid Burhanettin Hazretleri Türbesinin otoparkına terk edildi. Annesinin eve gelmemesi üzerine kızı B.S polise başvurdu.

Kurt’un otomobilini bulan polis, soruşturma sonunda 12 Mart’ta Hüseyin Dalmaz, Eren Karakoç, Sefa Sami Ayhan ve Göksel Bülbül’ü gözaltına aldı.

Zanlılardan Dalmaz cinayeti işlediğini, arkadaşlarının da kendisine yardım ettiğini itiraf etti. 4 zanlı cinayet, yardım ve yataklık suçlarından öğle saatlerinde Kayseri Adliyesine getirildi.

Zanlılar, Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına getirilirken, yüzlerini kapattılar. Zanlıların yer göstermesi sonucu Nimet Kurt’un çukurdan çıkarılan cesedi, yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi olarak Adana’ya gönderildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları