loading
close
SON DAKİKALAR

İlişkiye gitti, hastanelik oldu

İlişkiye gitti, hastanelik oldu
Tarih: 11.02.2012 - 22:03
Kategori: Yerel

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde gittiği evde bir kızla ilişkiye girmek isteyen, askerden izinli gelen 21 yaşındaki K.U.T., kızın ablası tarafından karnından bıçaklandı

Vezirköprü ilçesinde dün gece meydana gelen olayda, askerden izne gelen K.U.T., S.C. (20) ve 19 yaşındaki kız kardeşi S.C.’nin evlerine gitti.

İddialara göre, S.C. ile cinsel ilişkiye girmek isteyen ve alkollü olduğu ileri sürülen K.U.T., geceyi de kızların evinde geçirmek istedi. Ancak abla-kardeş, K.U.T.’nin evde kalmasına izin vermedi.

Bunun üzerine çıkan tartışmada S.C. mutfakta bulunan ekmek bıcağını alarak kız kardeşini elle taciz eden K.U.T.’nin karnına sapladı. Yaralı genç, evden dışarıya çıkarak kaçtı.

Ancak bir süre sonra yere düşerek baygınlık geçirdi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. K.U.T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Gözaltına alınan S.C. ise ifadesinde K.U.T.’nin gece vakti evlerine geldiğini söyleyerek, "Kendisini daha önceden de tanırız. Alkollü şekilde eve geldi. 

Geceyi bizim evimizde geçirmek istedi. Biz de kabul etmedik. Bu sefer kardeşimi taciz etmeye başladı. Yapmamasını söyledik. Tartışma çıkınca da bu olay meydana geldi" dedi.

Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen S.C. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları